MENÜ ☰
Eksper Haber » ataşehir, GÜNDEM, Manşet, Toplum » ATAŞEHİR’DE “CAZ VE SİNEMA GÜNLERİ” KEYİF DOLU BİR FESTİVAL ATMOSFERİ YAŞATTI
ATAŞEHİR’DE “CAZ VE SİNEMA GÜNLERİ” KEYİF DOLU BİR FESTİVAL ATMOSFERİ YAŞATTI

Türkiye’nin önde gelen Caz müzisyenlerini ve müzik türünde dünyada ses getiren sinema filmlerini cazseverlerle buluşturan “2. Caz ve Sinema Günleri” katılımcılara keyif dolu bir festival atmosferi yaşattı.

Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2. Caz ve Sinema Günleri” etkinliği, Türkiye’de caz gitar denince akla gelen ilk isimlerden olan Önder Focan ve Caz müziğin güçlü kadın vokallerinden Dilek Sert Erdoğan’ın birlikte sahne aldığı konser ile başladı. Sandalyeleri ile birlikte AtaPark’a gelen yüzlerce müziksever, açık havada keyif dolu bir yaz akşamı yaşadılar. Konserin hemen ardından Hollywood’un son dönemde en çok ses getiren yönetmenlerinden olan Damien Chazelle’in sinema eseri “Whiplash” izleyicilerle buluştu.

AtaPark’ta düzenlenen 2. Caz ve Sinema Günleri’nin ikinci günü, ülkemizin yeni dönemde en çok sevilen müzisyenlerinden olan Evrencan Gündüz konseriyle devam etti. Enerjinin bir an eksik olmadığı konserde Evrencan Gündüz ve sevenleri hep birlikte sevilen caz şarkılarını söylediler. Konserin ardından sinema tarihinde müzik türünün kült eserlerinden “The Blues Brothers” filminin gösterimi yapıldı.

Etkinliğin 6 Ağustos’taki son gününde ise; müziğiyle ve şarkılarıyla ülkemizin son dönemde parlayan ve fark yaratan müzisyenlerinden Güler Özince sahne aldı. Konserin ardından da yine yönetmen Damian Chazelle’in romantik müzikal temalı filmi “La La Land” Ataşehirlilerle buluştu.

📆 08 Ağustos 2023 Salı 20:23   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir