MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “ATATÜRK DÜŞÜNCE DERNEĞİ KARTAL ŞUBESİNDEN BASINA VE KAMUOYUNA”
“ATATÜRK DÜŞÜNCE DERNEĞİ KARTAL ŞUBESİNDEN BASINA VE KAMUOYUNA”

Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal şubemizin üyesi ,Kartal Gönüllüleri Platformunun kurucusu ve başkanı Eğitimci Hülya Çimen Koyun hanımefendiyi kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşıyoruz.

Yaşamı boyunca Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü önder , ilkelerini rehber edinerek , büyük önderimizin “Öğretmenler yeni nesil sizlerin eseri olacaktır.”, sözüne sımsıkı bağlı kalarak, öğretmen kimliği ile elinde taşıdığı çağdaş Cumhuriyet meşalesinin ışığıyla binlerce öğrencisini aydınlatan Hülya öğretmenimiz, son anına kadar kurucusu olduğu Kartal Gönüllüleri Platformu ile, Kartal’a, insanlara, hayvanlara, doğaya hizmet etmek için büyük bir gayret ve özveri ile çalıştı.
O aydın, çağdaş, Atatürkçü, laik bir Cumhuriyet kadını idi.

Hülya öğretmenimiz , bir gün olsun katılmamazlık yapmadığı ulusal bayram kutlamalarında yine yanımızda olacak. Gönlümüzde, kalplerimizde yaşayacak.

Bu duygularımızla saygıdeğer Hülya öğretmenimize Allah’tan rahmet , kederli evlatlarına, ailesine, Atatürkçü Düşünce Derneği ailesine ve Kartal Gönüllüleri Platformu ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.
Hülya Öğretmenimizi mücadelemizde yaşatacağız.

Kemal Aslan
Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi
Yönetim Kurulu Başkanı

📆 03 Mayıs 2020 Pazar 17:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir