MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “Aydın Kaya Anlamlı Geceye Damgasını Vurdu “
“Aydın Kaya Anlamlı Geceye Damgasını Vurdu “

Kartal’ın tanınmış iş adamı Aydın Kaya çoğunuzun bildiği gibi sporcu yönüyle tanınıyor.


Yıl boyunca işlerinin yoğunluğuna bakmadan haftanın belirli günlerinde, gençlere EFE Spor salonunda dersler veriyor. Kartal Belediyesininde desteklediği spor derslerinde Efe Spor Salonunun Sahibi Fikret Dikmen Hocayla beraber gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak adına adeta özveri savaşı veriyorlar.


Adeta sosyal bir projeye hazırlanır gibi her derslerine özenle hazırlanıp öğrencileri ile tek tek ilgilenen Aydın Hoca’nın bu duyarlı davranışı Ulusal Medyada da ilgi gördü.


FOX ve Star Tv ‘de ana haber bültenlerine konu olan bu örnek davranış sanırım 2020 yılında da hız kesmeden devam edecek.


29 Aralık 2019’da yapılan Türkiye Savate şampiyonasında Aydın Hocan’ın öğrencileri 32 madalya alarak yüzleri güldürmüştür.
Efe Spor Kulübü Aydın Kaya ve Fikret Dikmen Hoca’nın yetiştirdiği bu öğrenciler daha nice başarılara imza atacak gibi görünüyorlar…

Aydın Kaya sadece sporcu yönüyle gençlerin yanında olmuyor, Toplumun kanayan yarası olan Kadına şiddetin ele alındığı ve Kartal Belediyesinin de katkı sunduğu ve Kartal Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde sergilenen Sessiz Çığlık adlı oyuna katkı sunarak, gençelerin yanınd aolduğunu bir kez daha göstermiştir. Kartal belediyesinin katkılarıyla Kadına yönelik şiddeti konu alan tiyatro gösterimi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezinde gerçekleşti .

Özel çocukların sahne aldığı gösteri ayakta alkışlanırken ,kadına yönelik şiddet ,kadın cinayetleri ,engelliye yönelik şiddet gözler önüne serildi.

,

Avrasya özel çocuklar Derneği ve Yönetmenliğini Koray Kızılırmağın üstlendiği Tyatro gösterimi Kartallılar dan tam not aldı.
Çocuğunun önünde öldürülen anne ,şiddet gören anne ,cinayete kurban giden daha nice kadınların yaşadıkları sahnede duyusal anlar yaşandı….

Bu anlamlı geceye, Kartal Belediyesi adına Spor işleri müdürü Arda Savaş, Kartal Kent Konseyi Başkan’ı Türkan kurtulmaz, Kartal Gazeteciler Dernek Başkan’ı M.Selim Akdoğan, MHP Kartal İlçe Başkan’ı Metin Özüpek katıldılar…

📆 01 Ocak 2020 Çarşamba 22:26   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir