MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Aydöner; Deprem bölgesindeydi
Aydöner; Deprem bölgesindeydi

İBB Başkan Danışmanı Baki Aydöner , İBB Sultangazi Meclis Üyesi Avukat Mithat Çelik , İBB Şişli Meclis Üyesi Seyfi Erbaş, İBB Eyüpsultan Meclis Gülsüm Polat ve Önceki Dönem İBB Meclis Üyesi Ferhat Epözdemir ile birlikte saatlerce günlerce kilometrelerce yol kat ettiler.

Baki Aydöner, deprem bölgesindeki son durumu ve Büyükşehir olarak yapılanları anlattı ve şunları söyledi.

İBB Yöneticileri olarak tüm emekçilerimizle Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nun Liderliğinde 6 Şubat Pazartesi’den beri gerek AKOM’da gerek sahada tüm gücümüzle deprem mağduru olan vatandaşlarımızın yanında olduk , olmaya devam ediyoruz. 11 İl’e sürekli yardımlarımız devam ederken bölgede fizikende bulunuyor, güzelim yurdum insanımıza dokunamaya acısını paylaşmaya gayretle çalışıyoruz.

Bu kapsamda , İBB CHP Meclis Üyelerimiz ve kurum yöneticilerimizle 3 Günde Deprem’den etkilenen 6 İL (Malatya , Kahramanmaraş , Gaziantep , Adıyaman , Şanlıurfa ve Diyarbakır) 9 İlçe , 2 Beldemizdeki mağdur vatandaşlarımızı , Kimsesizlerin Kimsesi şiarıyla hizmet veren Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir ve İlçe Belediyelerimizin Lojistik Merkezlerini , İlk gününden beri alandan ayrılmayan Milletvekillerimizi , Parti Yöneticilerimizi , candan çalışan fedakar KAMU emekçilerimizi , Malatya Büyükşehir Belediye Başkanını , Sultangazi , Esenler İlçe Belediyelerinin Alandaki İlgili Birimlerini ve fiziki koşulları uygun İL ve İLÇE Başkanlıklarını ziyaret ettik.

İtiraf edeyim ; Depremin verdiği zararı , yaşananları , hala yaşamaya çalışanları , kaybettiklerimizi , İNSANI , Canı , Ağacı , Suyu , Havayı , Taşı , Toprağı hangi birini nasıl anlatsam Sözle , kelimeyle , tümceyle anlatmak için dağarcığım yetmez…

İnsanlarımızın evlerinin duvarları arasında , sokaklarında , köylerinde , mahallelerinde , okullarında , iş yerlerinde , yaşadıkları , paylaştıkları , sırları , muradları , sevinçleri , mutlulukları , kederleri , hayalleri , aileleri , sevdikleri yok olmuş…

“Nesini Söyleyim Canım Efendim” demiş ya , hal ve ahval bu şekilde…

Siz kıymetli hemşerilerimizle , çeşitli yardım kuruluşlarının desteğiyle ve İstanbul Büyükşehir Belediyemizin tecrübeli kadroları ve ilgili birimleriyle eminim bu süreçlerede derman olacağız.

İlim’den ayrılmadan , İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır kavramıyla hep beraber yaşamak temennisiyle…

Güzel Yurdum çok çok geçmiş olsun , başımız sağolsun. Bizleri çalışmamızda yalnız bırakmayan , günün erken saatlerinden gecenin en geç saatlerine kadar eşlik eden can yoldaşlarımızada ayrıca teşekkür ederiz.

Saygılarımızla

Galeri
📆 05 Mart 2023 Pazar 23:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir