MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Bahçeli’den Başbuğ’a tepki
Bahçeli’den Başbuğ’a tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’un 27 Mayıs darbesine ilişkin sözlerine tepki: Erken seçim ve 27 Mayıs sözleri tam bir gaflet ve garabettir. Düşünceleri her zaviyeden sakıncalı ve sorunludur.

Son dakika… Bahçeli’den Başbuğ’a tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, gündeme ilişkin yazılı bir açıklamada bulundu. Eski Genelkurmay başkanı İlker Başbuğ’un 27 Mayıs’la ilgili sözlerine, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşananlara değinen Bahçeli, şu ifadeleri kullandı:

– Türkiye’yi çok tehlikeli bir tartışma ve kamplaşma girdabına sürüklemek maksadıyla el ovuşturan, hava koklayan, fırsat kollayan menhus emeller ve karanlık çevreler son günlerde tahrik kampanyalarına hız vermişlerdir. Ülkemizin sinir uçlarını tahriş ve tahrip etmek niyetiyle müsait ortam yoklayan mihrakların iç barış ve toplumsal huzurumuzu kirli bir senaryo çerçevesinde bozma teşebbüsleri ne gözlerden ne de dikkatlerden kaçmıştır.

– Kaos failleriyle kargaşa figüranları son kozlarını oynamak için tekrar nifak sahnesine çıkmışlardır. Bu kapsamda tezahür eden vahim gerçekler tüm çarpıcılığıyla ortadadır. Aziz milletimizin milli ve manevi hassasiyetleriyle ters düşmüş kör ideolojiler ve köhne siyasi kesimler emperyalizmin kurşun askerliğine soyunmuşlardır.

📆 06 Ocak 2021 Çarşamba 13:06   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir