MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Büyükşehir belediyesi, Manşet » Bakanlıktan İBB’ye metro yanıtı
Bakanlıktan İBB’ye metro yanıtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nden, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Sefaköy-Beylikdüzü-TÜYAP Metrosu 1 yıla yakındır sadece imza bekliyor’ ifadeleriyle ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, projede bazı belgelerin eksik olduğu belirtildi.
6
Bakanlıktan İBB’ye metro yanıtı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu’nun, Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’ndan bir yıldır onay beklediği açıklamalarına yanıt verdi.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Beylikdüzü- Sefaköy (İncirli-Sefaköy-TÜYAP) Raylı Sistem Hattı’na ait proje ve dokümanlarının incelenmek üzere İBB tarafından Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü’ne gönderildiği anımsatıldı.

Açıklamada, “Söz konusu hattın projelerinin incelenmesinde Genel Müdürlüğü’müzün onay verebilmesi için zorunlu olan ‘kesin proje’ vasfında proje teslim edilmediği, avan aşamada kalmış doküman sunumu yapılmış, eksikler ise İBB temsilcileriniz ve proje firmanıza bildirilmiştir” denildi.

📆 18 Ocak 2022 Salı 22:52   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir