MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, Galeri, Manşet, Toplum » Başkan Ahmet Cin, Engellilerle İftar Yemeğinde Buluştu
Başkan Ahmet Cin, Engellilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde engelliler ve aileleriyle iftarda buluşan Belediye Başkanı Ahmet Cin: “Farkındayız, zorlu bir hayatınız var. Görevimiz, hayatınızı kolaylaştırmak.” dedi. Yemekte iftar duasını ise Engelli Mustafa Karcı’nın yapması konukları duygulandırdı.

Belediye Başkanı Ahmet Cin, Ramazan ayı boyunca kentin farklı noktalarında kurulan iftar sofralarında Pendiklilerle birlikte olmayı sürdürüyor. Son olarak Başkan Ahmet Cin,  Pendik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nin düzenlediği iftar yemeğine katıldı. Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen yemekte, engelli ve aileleriyle sohbet eden Başkan Ahmet Cin, Pendik Belediyesinin bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dezavantajlı kesime yönelik desteklerinin süreceğini vurgulayarak “Farkındayız, zorlu bir hayatınız var. Bizim görevimiz de hayatınızı kolaylaştırmak. Sizlere desteğimiz artarak devam edecek.” şeklinde konuştu.

Engelli Mustafa Karcı’nın iftar duası duygulandırdı

Kuran-ı Kerim Tilaveti’yle başlayan iftar programına katılanlar arasında engelli vatandaşlar ve ailelerinin yanı sıra Pendik İyi Yaşam Derneği gibi STK’lar ve Pendik Belediyesi Tekerlekli Basketbol Takımı da yer aldı. Yemekte iftar duasını ise Pendik Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi  öğrencilerinden Mustafa Karcı yaptı. Karcı’nın “Allah, hepimize engelsiz bir yaşam sürdürmeyi nasip etsin.” duası konukları duygulandırdı.

📆 29 Mayıs 2019 Çarşamba 10:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir