MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Başkan Dilruba Oğulcuklu’dan Samdef’e Ziyaret”
“Başkan Dilruba Oğulcuklu’dan Samdef’e Ziyaret”

Kartal İYİ Parti İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ,(SAMDEF)Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonunu Kartal’da bulunan Merkez binasında ziyaret etti..

“OĞULCUKLU VE YÖNETİMİNİ GENEL BAŞKAN METİN ŞENEL VE YÖNETİMİ KARŞILADI”

Bugün saat :17:30’da gerçekleşen ziyarette Dilruba Oğulcuklu ve yönetim kurulu üyelerini Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu (SAMDEF) Genel Başkanı ve Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Başkanvekili Metin Şenel, Kartal Belediye Meclis Üyesi Şefik Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı .

“METİN ŞENEL’DEN ZİYARETLE İLGİLİ TEŞEKKÜR”

Ziyarete söz alan SAMDEF Genel Başkanı Metin Şenel,ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İYİ Parti yönetiminde yer alan arkadaşları için her zaman yanlarında olacaklarını ifade etti. Şenel konuşmasında SAMDEF olarak her siyasi partiye aynı mesafedeyiz ,Tüm siyasi partilerde görev alan arkadaşlarımız var ben hepsine başarılar diliyorum ve destekliyorum .Siyasî anlamda yollarına devam etmek isteyen tüm SAMDEF üyelerine saygımız sonsuz .Arkadaşlarımızın siyasi kulvarlarda hak ettikleri yerlere gelmeleri içinde elimizden geleni yapacağız. Ziyaretiniz SAMDEF ailesi olarak bizleri memnun etti .Ben şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına teşekkür ediyoruz .Sayın Dilruba Oğulcuklu ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun diyor başarılar diliyorum ifadesine yer verdi…Genel Başkan Metin Şenel ,Dilruba Oğulcuklu ‘ya Samsunspor atkısı hediye etti .

“DİLRUBA OĞULCUKLU’DAN SAMSUN VURGUSU”

İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu ziyarette şu ifadelere yer verdi. Oğulcuklu’dan Samsun vurgusu .Öncelikle bizleri ağırladığınız için çok teşekkür ediyorum .Samsun denilince büyük bir mücadele geliyor aklıma .Ulu Önerimiz Mustafa Kemal ve silah arkadaşları ve derin izler taşıyan bir geçmiş geliyor aklıma .Bu anlamda burada sizlerle olmak çok anlamlı .İYİ Parti Kartal İlçe olarak yönetim kurulu üyelerimle birlikte Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Ziyaretlere ilk olarak SAMDEF’ten başladık .Çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz bizimde aramızda Samsun’lu olan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız var bu bizim için mutluluk verici .Tekrar teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.

“ŞEFİK ÖZDEMİR ,SAMSUN İLK ADIMDIR”

Kartal Belediye Meclis Üyesi, Samkon Genel Başkan yardımcısı Şefik Özdemir,söz aldı .Hepiniz hoşgeldiniz yeni göreviniz hayırlı olsun başarılar diliyorum. Millet ittifakı ortağı olarak Kartal belediye meclisinde beraber Kartal’a hizmet için omuz omuza beraber çalıştığım meclis üyesi arkadaşım İbrahim Yıldırım Ateş’ede hoşgeldin diyorum .Samsun sıradan bir şehir değildir Samsun ilk adımdır, Samsun Cumhuriyettir Samsun Atatürkün şehridir 19 Mayıstır.
Samsun başlangıçtır.Sivil toplum kuruluşları içinde ilk ziyareti de Samdef’e yapmanızı anlamlı buluyorum tekrar hoşgeldiniz diyorum ifadesini kullandı. Ziyarette Dilruba Oğulcuklu’ya İYİ Parti Kartal belediye meclis üyesi Av.Yıldırım Ateş ve Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.
Ziyarette katılanlar tek tek kendilerini tanıttınktan sonra hoş sohbet eşliğinde ziyaret sonlandırıldı..

Galeri
📆 01 Nisan 2022 Cuma 22:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir