MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet, Toplum » Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor
Başkan Gökhan Yüksel, İftar Sofrasında Kartallı Komşularıyla Buluşuyor

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Ramazan ayının gelmesiyle birlikte her akşam iftar sofrasında Kartallı komşuları ile bir araya geliyor.

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarlarına katılan Başkan Gökhan Yüksel, Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasında Kartallılar ile bir araya geldi. Başkan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile Kartal Ekolojik Pazar Alanı’nda yapılan iftar yemeğinde de çalışanlarla buluştu.

Kartal’da İftar Sofrası Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde Kuruldu

Kartal Belediyesi’nin ilçe genelinde yaptığı mahalle iftarı bu kez Hürriyet, Soğanlık, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde yapıldı. Kartal Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü’nün Ramazan ayı dolayısıyla başlattığı iftar sofrasında Kartallılar bir araya geldi. Hürriyet Mahallesi Gazanfer Bilge Parkı yanındaki sokakta, Soğanlık Fatih Boylan Parkı yanındaki sokakta, Yakacık Çarşı ve Esentepe Mahallesi’nde iftar sofrası kuruldu. Kartal Belediyesi’nin verdiği iftar yemeği ile oruçlarını açan vatandaşlar, müezzin Vedat Özbaş’ın okuduğu duaya da eşlik etti. Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel de iftar yemeğine katılarak orucunu komşularıyla birlikte açtı ve onlarla sohbet etti.

Ramazan etkinliklerine çocuklar yoğun ilgi gösterdi

İftar yemeklerinin ardından, hem çocuklara hem de yetişkinlere yönelik Ramazan etkinlikleri de düzenlendi. Geçtiğimiz hafta hava muhalefeti nedeniyle bu haftaya ertelenen iftar etkinliklerinde çocuklar Karagöz ve Hacivat gösterisine büyük ilgi gösterdi. İftar yemeğine katılan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel ile fotoğraf çektirmek için yarışan minikler için pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtımının yapıldığı stantlar da kuruldu. 

Başkan Gökhan Yüksel, Belediye Personeli İle İftar Yemeğinde Buluştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, belediye personeli ve aileleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Kartal Ekolojik Pazar Alanı’nda gerçekleşen iftar yemeğinde, çalışanlarla buluşan Gökhan Yüksel, “Ramazan ayında ailemizle birlikte bugün yine bir aradayız. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin.” dedi.  

İftar yemeğine Başkan Gökhan Yüksel’in yanı sıra, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez Parti Meclis Üyesi Müslim Sarı, CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat ve yönetimi, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Birim Müdürleri, belediye bünyesinde çalışan personel ve aileleri katıldı.

İftar sonrası tüm masaları gezerek selamlaşan ve belediye çalışanları ile sohbet eden Başkan Gökhan Yüksel, “Çok kıymetli mesai arkadaşlarım, sevgili ailem, hoş geldiniz. Ramazan ayında ailemizle birlikte bugün yine bir aradayız. Tuttuğunuz oruçları Allah kabul etsin. Büyük ailemin her biri kıymetli fertleri; İnşallah 31 Mart’tan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Her birimiz her gün Kartallı komşularımıza hizmet etmek için çalışıyor, onlara hizmet götürüyoruz. İnşallah bundan sonra da her zamanki gibi güler yüzlü hizmet anlayışı ile Kartalı güzelleştirmeye devam ederek halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

📆 28 Mart 2024 Perşembe 14:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir