MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Başkan Gökhan Yüksel ve CHP Kartal İlçe Yönetimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile buluştu
Başkan Gökhan Yüksel ve CHP Kartal İlçe Yönetimi, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile buluştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kartal Belediye Meclis Üyeleri ve CHP Kartal İlçe Yönetimi ile birlikte İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya katıldı.

Avrasya Gösteri Merkezi’nde düzenlenen toplantıya İstanbul’daki CHP’li ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri ve il, ilçe, kadın ve gençlik kolları yönetimleri katıldı. Seçim sürecinde çalışmalarından dolayı parti mensuplarına teşekkür eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul’a eşit hizmet konusunda kararlı bir duruşu ortaya koyacağını belirtti.

“Gece gündüz çalışacağız”

İBB Başkanı İmamoğlu, “Önemli bir demokrasi mücadelesi verdik. Şimdi sıra bu başarıyı taçlandırmada. Bu dönemden sonra da dünyaya örnek olacak siyasi bir başarı elde ettik. Bu başarı, aynı zamanda bir demokrasi başarısı. Bundan asla vazgeçmeyeceğiz. Gece gündüz çalışacağız. Ekip ruhuna ve ekibiyle hareket eden bir anlayışa inanıyoruz” diye konuştu.

Toplantının ardından basın mensuplarına konuşan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu ile buluştuk. Şehrimize hak ettiği değeri kazandıracak olan İstanbul’a yeni bir başlangıcın sözünü verdik.” ifadelerini kullandı.

📆 26 Ağustos 2019 Pazartesi 14:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir