MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Başkan Gökhan Yüksel, Viyana’da Bir Dizi Temaslarda Bulundu
Başkan Gökhan Yüksel, Viyana’da Bir Dizi Temaslarda Bulundu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Zero Project (Sıfır Engel Projesi) konferansı kapsamında bulunduğu Avusturya’nın başkenti Viyana’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak Cumhuriyet Halk Partisi Avusturya Birliği Başkanı Çağdaş Arslan ve yönetimi ile buluşan Başkan Gökhan Yüksel, ardından Birleşmiş Milletler Viyana Daimi Temsilcisi ve Türkiye’nin Avusturya Büyükelçisi Ahmet Muhtar Gün’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Büyükelçi Gün; Başkan Gökhan Yüksel’i, alanında bir ilke imza atarak Türkiye’ye gurur yaşatan, Avrupa’nın ilk ve tek alerjik kreşi olan “Mevhibe İnönü Çocuk Gelişim Merkezi projesi” ile elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik etti.

Başkan Gökhan Yüksel, son olarak Türklerin yoğun olarak yaşadığı Viyana’nın 10. ilçesi Favoriten’in Belediye Başkanı Marcus Franz ile bir araya geldi. Franz’ın makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Gökhan Yüksel meslektaşına Kartal heykelciği takdim etti. İki başkan birlikte saha gezisi yaparak projeleri yerinde inceledi ve fikir alışverişinde bulundular. Görüşmenin sonunda Belediye Başkanı Marcus Franz, ziyaretinden dolayı Başkan Gökhan Yüksel’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Galeri
📆 24 Şubat 2020 Pazartesi 14:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir