MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Kartal, Manşet » Başkan Gökhan Yüksel, Zabıtalarla buluştu
Başkan Gökhan Yüksel, Zabıtalarla buluştu

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Zabıta Teşkilatının 193. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Zabıta Müdürlüğü personeliyle makamında bir araya geldi.

Kartal Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen buluşmada Kartal belediye Başkan yardımcısı Hüseyin Tozkoparan,Kartal belediyesi zabıta müdürü Süleyman Bayraktar ,Kartal belediyesi zabıta memurları,

Başkan Yüksel, “Zabıta birimi bizim için en önemli birimlerimizden birisi her zaman,vatandaşla her zaman yüz yüze olan vatandaşla doğrudan temasının ilk olduğu ve vatandaşın genellikle öfkeli ulaştığı, sorunla geldiği ve bir noktada vatandaşa psikolojik danışmanlık yaparak hem sorunu çözmek hem de kamu düzenini yaratma adına zor bir görevi ifa ediyorsunuz. Hayvan Pazarından semt pazarlarına, kaçak inşattan sigara denetimlerine kadar birçok alanda hizmet veren zabıtamız bugüne kadar başkanlık anlamında bize büyük bir sorun getirmedi. Eksiklerimiz olmakla birlikte güzel şeyler yaptığımıza inanıyorum. Haftanızı tekrar kutluyorum. Bu kuruma emek vermiş bu kurumu sahiplenmiş ve bu kurumu evi ailesi gibi görmüş tüm büyüklerime ve Meslek hayatında tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

HABER:NURAY YILMAZ

📆 03 Eylül 2019 Salı 21:45   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir