MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN, İYİ PARTİ’YE TEBRİK ZİYARETİ
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN, İYİ PARTİ’YE TEBRİK ZİYARETİ

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanlığını ziyaret ederek yeni İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuk’lu ile yönetimini tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi.

Ziyarete Başkan Gökhan Yüksel ve İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuk’lunun yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, CHP’li Meclis Üyeleri, İYİ Partili Meclis Üyeleri, İYİ Parti Kadın Kolları , İYİ Parti Kartal İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile İYİ Partliler katıldı.

Görüşme sırasında Dilruba Oğulcuk’lu ile bir süre sohbet ederek fikir alışverişinde bulunan Başkan Gökhan Yüksel, sonrasında yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Siyasi partiler, halkın refahını ve yaşam kalitesini artırmak, ülkede adaletli bir rejim hayata geçirmek için kurulmuş yapılardır. Bugün içinde bulunduğumuz koşullarda bunu söylemek mümkün değil. Sokaktaki vatandaşımızın, işçinin, emeklinin, köylünün, sanayicinin ve esnafın mutsuz olduğu ülkede huzur ve refah olmaz. Biz yöneticiler bunun bilincinde hareket ederek halkımıza elimizden gelen hizmeti sunacağız.”

Başkan Gökhan Yüksel’in konuşmasının ardından nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuk’lu ise “Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’da herkesin sevgisini kazanmış bir Belediye Başkanıdır. Kendisinin ilçe teşkilatımıza yapmış olduğu ziyaretten dolayı onur ve mutluluk duyuyoruz” el birliği ile Kartal’da halka yönelik çalışmalarımız devam edecektir ifadesini kullandı.
Ziyâret çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu..
NURAY YILMAZ

Galeri
📆 24 Mart 2022 Perşembe 12:03   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir