MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN MİNİKLERE YAZ TATİLİ ARMAĞANI
BAŞKAN GÖKHAN YÜKSEL’DEN MİNİKLERE YAZ TATİLİ ARMAĞANI

Başkanımız Gökhan Yüksel, yaz tatilinde çocuklara unutulmaz bir eğlence yaşatan ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırına katıldı. Kartallı çocukların yaz tatilinde doyasıya eğlenmesini hedefleyen Mahallede Şenlik Var panayırını çocuklara hediye eden Başkan Gökhan Yüksel, her gün farklı bir mahalleye kurulan panayırı ziyaret ederek çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçiriyor. Kartal’da 3 gündür 3 farklı mahallede minik ziyaretçilerini ağırlayan ‘Mahallede Şenlik Var’ panayırı, bundan sonraki günlerde 8 mahalleyi dolaşacak.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüz tarafından, çocukların eğlence dolu bir yaz tatili geçirmesi için hazırlanan, ‘Mahallede Şenlik Var’ programının ilk gününde Başkanımız Gökhan Yüksel; Hürriyet Mahallesi Ethem Sıral Kaptan Parkı’nda gerçekleşen panayıra katıldı.

Ethem Sıral Kaptan Parkı’ndaki şenlik alanında, Başkan Gökhan Yüksel’i gören minikler ve aileleri, Başkan Gökhan Yüksel’e yoğun ilgi göstererek bol bol fotoğraf çektirdi. Minikler için hazırlanan şenlik alanında oyun alanlarını gezen Başkan Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi olarak her zaman çocukların yanında olduklarını kaydederek, şunları dile getirdi: “Bugün yine Kartallı komşularımızla bir aradayız. Çocuklarımızın yaz tatili eğlencesinde, onları yalnız bırakmıyoruz. Bütün bir sene ders çalışıp yoruldular, şimdi dinlenmeyi ve eğlenmeyi hak ettiler. ‘Mahallede Şenlik Var’ programımızla, tam 11 gün boyunca kentimizin farklı noktalarında çocuklarımız için eğlenceler düzenlemeye devam edeceğiz. Bugün çocuklarımızın eğlencesine ortak olmak, düzenlediğimiz şenlikler sayesinde mutluluklarını görmek, bizleri çok memnun etti”

Galeri
📆 17 Haziran 2019 Pazartesi 22:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir