MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » Başkan Gökhan Yüksel;Şeffaf Olacağız
Başkan Gökhan Yüksel;Şeffaf Olacağız

Başkan Gökhan Yüksel mahalle sakinlerinin taleplerini onlarla yan yana oturarak tek tek dinledi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel düzenlediği mahallemi dinliyorum toplantısında vatandaşların taleplerini dinleyip fikir alışverişinde bulundu.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel seçim beyannamesinde söz verdiği mahalle meclisi toplantılarına 4.7.2019 Perşembe saat;19;30 ‘da Kartal Esentepe mahallesi Mehmet Ali Büklü parkında gerçekleşti.

Vatandaşların belediye yönetimine aktif katılımını sağlamak, görüş, öneri ve fikirlerini dinlemek amacı ile düzenlenen toplantı Esentepe mahallesi MehmetAli Büklü parkalanında gerçekleşti.

Başkan yardımcıları,Ali Apaydın,Adem Uçar Hüseyin Tozkoparan ,İmam Aydın, CHP Kartal ilce sekreteri Süleyman Ülger, CHP Kartal belediye meclis üyesi Umut Daştan ,İYİ Parti Kartal belediye meclis üyesi Mukadder Gürcan Kartal belediyesi müdürlerinin de hazır bulunduğu ve iki saat süren toplantının Moderatörlüğünü Kartal belediye Başkan danışmanı Umut V.Develi gerçekleştirdi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel Amaçlarının Kartal’ı birlikte yönetmek odluğunu söyledi. Sorunları yerinde dinlemek istediklerini, birlikte istişare ederek sorunları en doğru şekilde çözeceklerini ifade eden Başkan Yüksel, “Toplantılarımız rutin olarak 20 mahallemizde mahallede devam edecek. Şeffaf olacağız. Kafanıza takılan her soruyu sorabilirsiniz. Fikirlerinize ve önerilerinize değer verdiğimiz için bu toplantıyı yapıyoruz” dedi.

Haber ;Nuray Yılmaz

Galeri
📆 05 Temmuz 2019 Cuma 10:17   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir