MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » BAŞKAN MERT POLAT ,GÖREVİ DEVRALDI
BAŞKAN MERT POLAT ,GÖREVİ DEVRALDI

“MERT POLAT VE YÖNETIM KURULU ÜYELERİ GÖREVİ DEVRALDI “

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe 38.Olagan Genel Kurulunda İlçe Başkanlığına seçilen Mert Polat, bugün İlçe başkanlığında yoğun katılımla düzenlenen devir teslim töreni ile göreve başladı. Törende,görevi Mert Polat’a mevcut Başkan Süleyman Uzunok, devretti.

SÜLEYMAN UZUNOK,HER ZAMAN GÖREVE HAZIRIZ

Süleyman Uzunok, yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi, Genel Kurulumuzu tamamladık. Kongre sonucunda delegeleimizin taktiri ile Mert Polat arkadaşım İlçe Başkanı seçildi .Bu bir bayrak yarışıdır görev verildiği taktirde partimizin bayrağını dahada yukarı taşımak için bizlerde elimizden geleni yapacağız,ben yeni seçilen İlçe Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyorum dedi .

“MERT POLAT,GENEL BAŞKANIMIZIN ÖNDERLİĞİNDE HEP BİRLİKTE SAHAYA İNİYORUZ “

Devir teslim töreninde konuşan CHP Kartal İlçe Başkanı Mert Polat şu ifadelere yer verdi. Kıymetli dostum mevcut İlçe Başkanımız bugün görevi bizlere devrediyor..Örgütümüzün Kongrede bizlere vermiş olduğu mesajı gayet iyi anladık. Kartal Cumhuriyet Halk Partisinin kalesidir,Doğru duvar yıkılmaz ,öyle kolay kolay yıkılmaz çatlamaz .Bizler hemen mahallerde çalışmalarımızı başlatıyoruz sahalarda olacağız.

Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde siyaseti örgütledigimiz partimizde her zaman birlik ve beraberliğin yanında olacağız. Kongre bitmiştir, siz bize sahip çıkın bizlerde her zaman elimizden geleni yapacağız. Ben İlçe Başkanımız Süleyman Uzunok ve yönetim kurulu üyelerinin partimize verdikleri emekleri ve katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Biz biriz beraberiz dedi ..Devir teslim törenine çok sayıda partili üyeler katıldı..

Başkan Mert Polat ve eşi Dilan Polat Devir teslim törenine katılan partilileri kapıda uğurladı.

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 07 Eylül 2023 Perşembe 18:56   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir