MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet, Toplum » Başkan Yıldız: Denetimlerimizi Ciddiyetle Sürdürüyoruz
Başkan Yıldız: Denetimlerimizi Ciddiyetle Sürdürüyoruz


Kasımpaşa bölgesini ziyaret eden Başkan Yıldız, Kasımpaşa Cuma Pazarını da gerek virüs salgınına karşı alanın tedbirleri yerinde inceledi. Vatandaşları tedbirlere uyma konusunda hassas olmaya davet eden Başkan Yıldız, denetimleri ciddiyetle sürdürdüklerini söyledi.

Başkan Yıldız: Denetimlerimizi Ciddiyetle Sürdürüyoruz

21-11-2020

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız her gün ilçenin farklı noktalarına gerçekleştirdiği bölge ziyaretlerine pandemi sürecinde de aralıksız devam ediyor. Ziyaretler kapsamında son olarak Kasımpaşa bölgesini ziyaret eden Başkan Yıldız vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi. Başkan Yıldız daha sonra Kasımpaşa Cuma Pazarını gerek virüs salgınına karşı alanın tedbirleri yerinde inceledi. Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Yıldız, virüs salgınına karşı belediye olarak gerekli tüm önlemleri almaya gayret ettiklerini belirterek, vatandaşlardan alınan tedbirlere uymalarını istedi.

DENETİMLERİMİZİ CİDDİYETLE SÜRDÜRÜYORUZ

Virüs salgınından kurtulmak için alınan tedbirlere uymanın önemine dikkat çeken Başkan Yıldız, “Bölgeyi adım adım dolaşarak hemşehrilerimizi tedbirlere uyma konusunda hassas olmaya davet ediyoruz. Özellikle Semt Pazarı’nda, Zabıta Ekiplerimizle birlikte denetimlerimizi ciddiyetle sürdürüyoruz. Edindiğimiz tecrübeler gösteriyor ki, bu süreçte maske ve sosyal mesafe kuralı çok önemli. Her gün cadde cadde sokak sokak gezerek vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Ben inanıyorum ki, devlet ve millet el ele vererek bu salgın sürecini de başarılı bir şekilde atlatacağız” dedi.

📆 22 Aralık 2020 Salı 22:22   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir