MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Manşet » Başkan Yıldız Muhtarlarla Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde Bir Araya Geldi
Başkan Yıldız Muhtarlarla Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde Bir Araya Geldi

Beyoğlu mahalle muhtarlarıyla Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde buluşan Başkan Yıldız, ilçede hayata geçirilen marka projeler başta olmak üzere mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan projelerin detaylarını anlattı. Muhtarların önerilerini dinleyerek istişarelerde bulunan Başkan Yıldız, mahallelerin ihtiyaçlarına yönelik yatırımlar yaptıklarını kaydetti.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçede bulunan 45 mahallenin muhtarıyla,  periyodik olarak gerçekleştirilen “İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”nda bir araya geldi. “Beyoğlu’nu Dinliyor, Birlikte Yönetiyoruz” başlığı altında Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde gerçekleşen toplantıda, Belediye Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleri de hazır bulundu.

Beyoğlu’nda hayata geçirilen marka projeler başta olmak üzere mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan projeleri anlatan Başkan Yıldız, daha sonra muhtarların önerilerini dinledi. Mahalle muhtarlarının taleplerini tek tek not alan ve Beyoğlu’nun tamamında hiçbir ayrım gözetmeksizin çalışmalarını sürdürdüklerini dile getiren Yıldız, yatırımların mahallelerin ihtiyaçlarına göre yapıldığının altını çizdi.

Beyoğlu genelinde ve mahallelerde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren ve önerilerini sunan muhtarlar, yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Haydar Ali Yıldız’a teşekkürlerini iletti. Toplantı, hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

Başkan Yıldız Muhtarlarla Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi’nde Bir Araya Geldi

📆 28 Haziran 2021 Pazartesi 17:38   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir