MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet » Başkan Yüksel, Kartal’ın muhtarlarıyla bir araya geldi
Başkan Yüksel, Kartal’ın muhtarlarıyla bir araya geldi

Kartal Belediyesi tarafından 10 yıldır her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısı’nın Aralık ayı toplantısını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Kartal Belediyesi tarafından 10 yıldır her ayın ilk haftasında düzenlenen Muhtarlar Toplantısını Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in başkanlığında gerçekleştirildi.


Başkan Gökhan Yüksel, Kartal’da bulunan 20 mahallenin sorun ve taleplerini muhtarlardan dinledi. Kartal Belediyesi Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantıya Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri ve Kartal’daki mahalle muhtarları katıldı.


Muhtarlar Toplantısı’nın Aralık ayı oturumunda ilk sözü Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel aldı. Başkan Gökhan Yüksel, Aralık ayı ile birlikte yoğun bir çalışma sezonunun başladığını belirterek herkesin aktif görevlerinin arttığını söyledi.


“Belediyeye tek numarayla ulaşma devri başladı”


Başkan Gökhan Yüksel sözlerini şöyle sürdürdü:


“Artık kimseye ulaşamıyorum, derdimi anlatamıyorum diyen vatandaş kalmayacak. 7-24 faaliyet gösterecek çağrı merkezinde hem belediye işlerine vakıf, hem de çözüm noktasında yetenekli arkadaşlar görev yapacak. Bu iletişim kanalına ‘Komşu İletişim Merkezi’ hizmet vermeye başladı. Ben de bu kanalı kullanıp artık müdürleri veya başkan yardımcılarını tek tek aramayı bırakacağım. Sistem kuruldu ve oturması zaman alacaktır; ama en azından belediyeye tek numarayla ulaşma devri başladı. Ben inanıyorum ki kullandıkça, yayıldıkça ve öğrenildikçe memnuniyet seviyesi daha da artacaktır. Muhtarlıklar Müdürlüğü’nden de bir arkadaşımız bu yapı içinde yer alacak ve sizden gelen çağrılar ayrıca değerlendirilecek. Böylece sizden gelen iletileri de arkadaşlarımız takip etmiş olacaklar. Sisteme önce belediye müdürlükleri, personeli alışacak, başkan yardımcıları alışacak ve sistem oturduktan sonra Kartal halkı alışacak. Ben inanıyorum ki iletişim arttıkça ve vatandaşın kafasındaki sorular cevap buldukça daha da rahatlayacaktır.


Okul önlerindeki sorunlar ve engelli bireylerin şikayetleri öncelikli


Başkan Gökhan Yüksel’in açılış konuşmasının ardından Kartal’daki 20 mahalleden toplantıya katılan muhtarlar da söz alarak mahallelerinin sorunlarının yanı sıra görüş ve taleplerini iletti. Toplantıya katılan bütün muhtarları dinleyen Başkan Gökhan Yüksel, görüş ve önerileri için muhtarlara teşekkür etti.

Galeri
📆 07 Aralık 2019 Cumartesi 21:06   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir