MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Bayram Bekar:“Nisan’da Pendik’e Bayram Gelecek”
Bayram Bekar:“Nisan’da Pendik’e Bayram Gelecek”

CHP Pendik İlçe Başkanlığına atanan Bayram Bekar 22.06.2023 Perşembe günü yerel basın mensupları ile ‘Sabina’nın Bahçesi’nde’ kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya ilçenin yeni yönetim kurulu üyeleri de katıldılar.

Bekar toplantı yaptığı değerlendirmede şu sözlere yer verdi; “Seçim sonrası tüm siyasi partilerimizde yeni döneme ilişkin olarak yoğun bir trafik yaşanmakta. Bu süreçte genel merkez ve il yönetimimizin uygun görmesi ile ilçe başkanlığına atandım. Ağustos ayının sonuna doğru kongremizi yapmış olacağız. Kongre ile birlikte netleşecek tablodan sonra daha verimli görüş alışverişinde bulunabiliriz. O yüzden bazı sorularınıza şimdilik net cevaplar veremeyebilirim.


İçinde bulunduğumuz bu süreçte CHP İlçe Örgütü olarak her kesim ile sağlıklı ilişkiler geliştirmeyi ve yerel seçimlere en güçlü şekilde hazır olmayı hedefliyoruz.”

Basın toplantısının flaş açıklaması gazetecilerin soru cevap bölümünde geldi.
CHP İlçe Başkanı Bayram Bekar kendisine yöneltilen ‘Önümüzdeki seçimlerde belediye başkanlığına adaylığınızı koymayı düşünüyor musunuz?’ sorusuna; “Nisan’da Pendik’e Bayram Gelecek” şeklinde bir cevap verdi. Bekar’ın bu cevabı, ‘adaylık’ ve ‘seçimi kazanma’ noktasında istekli ve iddialı olduğu şeklinde yorumlandı.
Karşılıklı sohbet şeklinde devam eden toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

CHP PENDİK İLÇE YÖNETİMİNDE GÖREV DAĞILIMI DA ŞU ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ:
İLÇE BAŞKANI Bayram Bekar, SEKRETER Ülkü Bölükcü, SAYMAN Ahmet Duran Palut, EĞİTİM SEKRETERİ Özge Beğenmiş, BİLİŞİM SORUMLUSU Uğur Şeker

ÖRGÜT VE ÖRGÜTLENMEDEN SORUMLU İLÇE BAŞKAN YARDIMCILARI:
Alaettin Hekim, İsmail Günay, Halit Alkan, Kenan Tosun, Serkan Akgül, Gökdeniz Ocakçı, Eray Demirgil, Sabri Sinan Özbay, Mertcan Berk, Emel Şen, Barış Petek, Oktay Keleş, Hanım Yavuz, Sercan Eryüz

Kaynak ;Pendik Gazetesi

Galeri
📆 22 Haziran 2023 Perşembe 15:27   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir