MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “BENCE OLACAK “
“BENCE OLACAK “

Dün bir,bugün iki yarında üç olacak ve ben inaniyorum ki herşey güzel olacak.
Kim içinmi yazdım bunları ,Kartal Belediye Baskan’ı Gökhan Yüksel için.
Genç ve azimli biri ,çalışkan dürüst sözünün eri ve girişimci.
Daha 5 ay oldu göreve geleli ve malumunuz ilk üç ayı seçim tekrarı ile geçti biz buna boş yere harcanan zaman diyoruz halk arasında çünkü halk’ta ikinci seçimin boşa olduğunu biliyordu ve gereken cevabı sandıkta verdi.
Bu zaman diliminde sayın Yüksel’de seçim çalışmalarına ağırlık verdi.

Bu gecen zaman diliminde fırsat bekleyen muhaliflere gün doğdu tabiki ve kendilerine bu durumdan vazife çıkartıp söylenmeye başdılar.
Oysa,Kartal Belediyesi gerekeni yapıyor bana göre ve tüm birimleri çalışıyor.

Temizlik işleri,Destek hizmetleri,Fen İşleri ve Kültür Hizmetleri gereken neyse fazlasıyla yapıyorlar.
Son günlerde yaşadığımız sağnak yağışlarda Kartal belediye ekipleri olası bir sel basınına karşı canla başla çalıştı.Başkan Gökhan Yüksel bizzat sahaya inerek ilçe esnafı ve vatandaşlarla yakından ilgilendi.Kartal halkı Başkan Gökhan Yüksel’i uzakta değil sanki bir yakını,kardeşi, evlâdı gibi bağrına bastı.Vatandaşlarla olan diyaloğu ve kurmuş olduğu gönül bağı gerçekten görülmeye değer.

Gökhan Başkan göreve geldiği günden bu güne bana göre çok yol katetti.Daha önünde 4 yıl var bu süre içerisinde Kartal için güzel işlere imza atacağından eminim.

KARTALDA MASAL FESTİVALİ DERT OLMUŞ…

23,24,25 Agustosta düzenlenecek olan Masal Festivalini dillerine dolamişlar
şimdilerde,Masalın festivalimi olurmuymuş,olur efendim hemde öyle güzel olurki,herkeste bir güzel çıkar kerevetine.

Çocuklar sevinecek ,eğlenecekler,mutlu olacaklar o çocuklar,nesi kötü bunun yarının geleceği olan çocuklarımıza birkaç gün masal yaşatsak fenamı olur.Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar’ın bu güzel festivalde katkısı ve emeğide tartışılmaz.Bir kurumda Başkan kadar Yöneticilerin başarısı kadar Niteliği ve duruşu önem taşır.Hiç kuşkusuz ki Kartal belediye Başkanı ve Yöneticileri bu doğrultuda hareket etmek için özverili davranıyor.

Kartal belediye Başkan yardımcısı Adem Uçar’ın geçmiş dönemdeki Kültür müdürlüğünde yapmış olduğu başarılar tartışılmaz bir gerçek.
Üç gün sürecek olan Masal Festivali Kartalın çocuklarını yeniden Masalla buluşturacak.Eskiden Masallarla uyurduk, şimdi çocuklar Tablet ve telefonla uyutuluyor.Belki 3 günlük Festivalden sonra çocuklar yeniden O güzel Masallarda uyurlar .Herşeyin bir başlangıç noktası vardır.Işte bu Masallar 3 gün sürecek olan etkinlikte buluşuyor..

Hem o festival’e bir çok ünlü isim katılacak,güzel birkaç gün geçireceğiz hep beraber Kartalın ismi duyulacak çocuklar keyifle duyacakları yeni masallar keşfedecek yani güzel şeyler olacak.

Ben inanıyorumki 2020 yılı Kartal’ın ve Gökhan Başkanın yılı olacak ve Kartal hakettiği yerlere gelecek..
Bence güzel olacak ..

Nuray yılmaz

📆 23 Ağustos 2019 Cuma 01:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir