MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, beşiktaş belediyesi, GÜNDEM, Toplum » Beşiktaş’ta Semt Kart Uygulaması Başlıyor!
Beşiktaş’ta Semt Kart Uygulaması Başlıyor!

Esnafımızın yanında olmak ve vatandaşımıza daha avantajlı alışveriş imkânı sağlamak için hizmet zincirimize yeni halka daha ekledik…Eklenme Tarihi: 23 Haziran 2021 Çarşamba
Esnafımızın Destekçisi Olmaya Devam Ediyoruz
Beşiktaş’ta yaşayan tüm komşularımıza ulaştırmayı planladığımız Semt Kart ile vatandaşlarımızın ilçemize olan aidiyet duygusunu güçlendirmeyi ve esnafımızı destekleyerek işlerini artırmayı hedefliyoruz. Semt Kart ile bir yandan Beşiktaş’ın esnafı güçlenirken diğer yandan da komşularımız avantajlı alışveriş imkânına sahip olacak.

Semt Kart Nedir?
Beşiktaşlı komşularımızın Beşiktaş’ın esnafından indirimli alışveriş yapmasını sağlayan bir karttır. Esnafın belirlediği indirim tutarı Semt Kart’a tanımlanarak vatandaşımızın indirimden faydalanması sağlanır. Semt Kart ile ilçemizin yerel ekonomisi desteklenirken Beşiktaşlıların da hizmete ulaşması kolaylaşır.

Kartın Geçerli Olduğu Alanlar Nelerdir?
Semt Kart Beşiktaş’ta anlaşma sağlanan esnaf ve iş yerlerinde geçerlidir. Marketler, sağlık kuruluşları, kargo şirketleri, kuaförler, restoranlar, kafeler ve bankaların da içinde bulunduğu geniş bir yelpazede kullanılabilir. İndirimli işletmelerin listesi için tıklayınız.

Esnafın Bu Uygulama/Site Üzerindeki Rolü Nedir?
Esnaf, Semt Kart taahhütlerini doldurarak belediyemize iletir. Gerekli inceme yapıldıktan sonra uygun olması halinde Semt Kart uygulaması üzerinden belediyemizce işletme girişi sisteme yüklenerek vatandaşla buluşturulur. Esnaf, indirim ve kampanya gibi avantajların vatandaş tarafından kolayca görülebilmesi için uygulayacağı promosyonu yine belediyemize bildirir. İşletmelerin isimleri ve indirim oranları web sitemizde ve mobil uygulamamızda sürekli güncellenir.

Semt Kart’a Nasıl Sahip Olabilirim?
semtkart.besiktas.bel.tr adresindeki başvuru ekranında yer alan formu doldurmanız yeterli.

📆 23 Haziran 2021 Çarşamba 18:58   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir