MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, beyoğlu, GÜNDEM, Manşet » BESMEK ‘MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI’ KURSLARI İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR
BESMEK ‘MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI’ KURSLARI İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR

BESMEK ‘MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI’ KURSLARI İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Beyoğlu’nda kişisel gelişim ve mesleki eğitime yeni bir vizyon getiren BESMEK’te açılan Müzik ve Gösteri Sanatları kursları yoğun ilgi gördü. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde uygulamalı olarak müzik, tiyatro ve halk oyunları eğitimi alan kursiyerler her geçen gün hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

Kültür sanatın merkezi Beyoğlu’nda hayata geçirilen Beyoğlu Sanat ve Mesleki Eğitim Kursları (BESMEK) ile sanata ilgi duyan bireylere hayallerinin peşinden koşma imkanı sunuluyor. Kişisel gelişim ve mesleki eğitime yeni bir vizyon getiren BESMEK, geniş kurs çeşitliliği ve kaliteli hizmetiyle gençlerin ve yetişkinlerin ilgi odağı oldu. Beyoğlu Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarında bulunan 16 BESMEK Eğitim Merkezinde 422 branşta açılan kurslarda 8 bine yakın kursiyere eğitim veriliyor. İlçe sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği BESMEK kurslarının başında ise Müzik ve Gösteri Sanatları alanında açılan kurslar geliyor.

HER GEÇEN GÜN HAYALLERİNE BİR ADIM DAHA YAKLAŞIYORLAR

BESMEK’te çocuklara, gençlere ve yetişkinlere yönelik Müzik ve Gösteri Sanatları alanında açılan kurslar yeni sanatçıların yetiştirilmesi açısından büyük önem taşıyor. Keman, Gitar, Bağlama, Piyano, Türk Sanat Müziği Korosu, Halk Oyunları ve Uygulamalı Tiyatro’nun yer aldığı Müzik ve Gösteri Sanatları kurslarında yaklaşık 600 öğrenci eğitim alıyor. Alanında uzman eğitmenler eşliğinde uygulamalı olarak eğitim alan kursiyerler her geçen gün hayallerine bir adım daha yaklaşıyor. Eğitim yılı boyunca devam edecek olan kursları başarıyla tamamlayan kursiyerlere MEB onaylı sertifika verilecek.

BESMEK ‘MÜZİK VE GÖSTERİ SANATLARI’ KURSLARI İLE HAYALLER GERÇEK OLUYOR

📆 27 Ocak 2023 Cuma 11:12   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir