MENÜ ☰
..
Eksper Haber » beyoğlu, Manşet » Beyoğlu’nda Budanan Ağaç Dalları Vatandaşlara Yakacak Olarak Dağıtıldı
Beyoğlu’nda Budanan Ağaç Dalları Vatandaşlara Yakacak Olarak Dağıtıldı

Beyoğlu Belediyesi, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ağaç budama işleminden elde edilen ağaç dallarını paketleyerek ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıttı.

Beyoğlu Belediyesi tarafından ilçe genelinde ağaçların budanması için başlatılan çalışmalar aralıksız devam ediyor. Mevsimine uygun olarak yapılan çalışmalarda, ağaçların gelişimlerini kuvvetlendirip, sağlıklı kılmak, form vermek ve çiçeklenmenin miktar ve kalitesini yükseltmek için budama işlemleri yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen Budama çalışmalarında kuru ağaçlar, elektrik tellerine uzanan ağaç dalları, araç ile vatandaşların geçişini engelleyen ve can güvenliğine tehdit oluşturan dallar için gerekli işlemler yapılıyor. Budama çalışmalarının yanı sıra gerekli bakım işlemleri de gerçekleştiriliyor.

BUDANAN AĞAÇ DALLARI YAKACAK OLARAK DAĞITILIYOR

İlçe genelinde gerçekleştirilen ağaç budama işleminden elde edilen ağaç dalları, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız’ın talimatıyla ihtiyaç sahiplerine yakacak olarak dağıtılmaya başlandı. Budama işleminden elde edilen ağaç dallarını yakacak olacak şekilde keserek paketleyen belediye ekipleri, daha sonra paketlenen yakacakları araçlara yükleyerek belirlenen ihtiyaç sahiplerinin evlerine teslim ediyor. Uygulama ile hem budama işleminden elde edilen odunlar israf edilmeyerek ekonomiye kazandırılıyor hem de ihtiyaç sahiplerinin yakacak ihtiyaçları karşılanmış oluyor.

Beyoğlu’nda Budanan Ağaç Dalları Vatandaşlara Yakacak Olarak Dağıtıldı

📆 18 Ocak 2022 Salı 21:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir