MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet » Beyoğlu’nda Sağanak Yağış Mesaisi
Beyoğlu’nda Sağanak Yağış Mesaisi

Beyoğlu Belediye ekipleri, İstanbul’da etkili olan şiddetli yağmur ve fırtına dolayısıyla ilçede bir sıkıntı yaşanmaması için gece boyunca çalışmalarını aralıksız sürdürdü. Beyoğlu’nda pek çok noktada yaşanan olumsuzluklar, ekiplerin titiz çalışmaları ile ortadan kaldırıldı.

İstanbul’da etkili olan ve gece saatlerinde şiddetini artıran kuvvetli sağanak yağış sebebiyle Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam etti. Vatandaşların mağdur olmaması için 7/24 çalışmalarını sürdüren ekipler, sağanak yağış ve rüzgara karşı özellikle riskli bölgelerde önlemlerini artırdı.

Yağmurun hafiflemesiyle ekipler; kamyon ve süpürge araçlarını kullanarak yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle sökülen asfalt parçaları, sürüklenen toprak ve mil yığınları nedeni ile tıkanan mazgallar temizlendi. Biriken çamur yığınları ise yıkama araçları ile giderildi. Merdivenli sokaklar ve yamaçlarda kalan bölgeler de kontrol edilerek gerekli çalışmalar tamamlandı.

Beyoğlu Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’da etkisini sürdürecek olan sağanak yağışlara karşı yoğun mesaisine devam edecek.

📆 24 Haziran 2021 Perşembe 18:43   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir