MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “BİR ÖLÜR BİN GELİRİZ “
“BİR ÖLÜR BİN GELİRİZ “

Evet 8 Mart Dünya kadın lar günü Kulağa ne kadar hoş geliyor değil mi ?


Oysa günümüzde düşündüğümüz zaman kadınların öldürüldüğü, her türlü ihanete maruz kaldığı,ekonomik güçsüzlük yüzünden erkeklere mahkum oldukları bir dönemden geçiyoruz.Oysa 8 Mart kadınların Özgür özgürlükleri için verdikleri sınıf mücadelesidir .


21 yüzyılda bile hala günde onlarca kadın ölüyor sa ve kadınların ekonomik özgürlüklerini kazanması için devlet tarafından hiçbir şey yapılmıyorsa demek ki daha çok kadın ölecektir.


Bu gidişata bir dur demek lazım değilmi ?
Oysa hayat mücadelesi veren kadınlar,ölmek,yanmak,çöplere atılmak ve erkeklere bağımlı kalmak için doğmamışlardır ve diyorum ki artık yeter…


Kadınların bedeninden ruhlarından Özgür düşünen beyinlerinden ellerinizi çekin.
Beyinleriniz den,kalbinizden Kadınlara karşı olan kini nefreti atın,tamam biliyoruz kadın erkekten bedenen daha güçsüz yaratılmıştır belki ama bu size bir üstünlük sağlamıyor. Yaradan kadını narin yaratmıştır ve kutsal kitabi Kuran’ı kerimde şöyle buyurmuştur ” Kadınlar benim sizlere emanetimdir” Allah’ın emanetine böylemi sahip çıkıyorsunuz ?
Oysa inanç toplumları bu vahiye bile saygı göstermeden her fırsatta kadını yok etmenin ezmenin kendi hegemonyalarını sürdürmek için her yerde engellediler.
Kotalar koydular ve sen kadınsın sen Senin yerin evin diyebilecek kadar da küstahlaştılar. Söyle güzel bir sözle yazımı bağlamak istiyorum ”BİR Ölürüz BİN geliriz bizi vurmak Kurtuluş değil”
Emekçi Kadınlar gününüz kutlu olsun…

Sevim Erdoğan

📆 07 Mart 2021 Pazar 16:44   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir