MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “BU MEKANDA KEYİFLER YERİNDE ,KEYFE DÖNER SE “
“BU MEKANDA KEYİFLER YERİNDE ,KEYFE DÖNER SE “

“DÖNERE KADIN ELİ DEĞDİ”

Kartal Esentepe Toros Caddesinde açılan Keyfe Dönere se adıyla döner dükkânı açan kadın girişimcilerden Pınar Çelik ,Sevgi Kürekçi, cesareti ve başarılarıyla diğer kadınlara örnek oluyor.

“MEKÂN BABAMIN KUAFÖR OLARAK YILLARDIR KULLANDIĞI DÜKKANDI”

Keyfe Döner se işletme ortaklarından Pınar Çelik ,Gazetemize açıklamalarda bulundu Çelik 1986 yıllarından itibaren babasının kuaför olarak kullandığı,dükkanı bu şekilde mekan haline dönüştürdüklerini söyledi.
Çelik , yeme içme sektöründe aktif olmasını arzu ettiğim için bu hususta arkadaşım Sevgi hanımla tecrübelerimi ve özellikle hijyen ve sağlık yönüyle biraz zaafa uğramış olan bu sektörde bunları ön plana çıkararak kendimiz bir mekan işletmeye karar verdik.
“GÜZEL BİR ORTAM OLUŞTURDUK”

Çelik ,son olarak sözlerine şunları ekledi: “Özellikle bayan arkadaşlarımın günlerine, misafirlerine, özel günlerde, aile yemekleri, toplu organizasyonlarda, küçük çaplı eğlence programları olan mezuniyet, doğum günü gibi programlarında organizasyonlar yapıyoruz. Mekânımızda çalışanlar bayan olduğu için bundan dolayı rahatlıkla bütün istediklerini elde edebilecekleri şekilde misafir edip ağırlama imkânına sahip olmak en büyük arzumuz .


O yönüyle bayan arkadaşlarımı davet ediyorum. Onun dışında aile mekânı olduğu için ailelerin çok rahat çocuklarını herkesin nezih, güvenilir seçkin bir yemeğini yiyip ayrılabileceği güzel bir ortam oluşturduk ifadelerini kullandı.
Mekânın bir diğer ortağı Sevgi Kürekçi ise ,Günlerini keyfe dönüştürmek isteyenleri Keyfe Döner se ye bekliyoruz şeklinde konuştu.

Açılışa ,Kartal belediye Başkan yardımcılarından Cengiz Türkmen, İmam Aydın, İş adamı Aydın Kaya ,İş adamı Ali Aluç ,CHP partili üyeler ,Esentepe mahalle sakinleri katıldı.
Bu güzel mekânın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ediyor, Kartal ‘a hayırlı olmasını diliyoruz.

Galeri
📆 21 Temmuz 2019 Pazar 18:59   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir