MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “Bulvarspor Sebahattin Karaer’den Duygusal Konuşma”
“Bulvarspor Sebahattin Karaer’den Duygusal Konuşma”

“Bulvarspor 3.Ligte,Şampiyonluk Yemeğinde Bir araya geldi “

TFF 3. Lig mücadele eden Kınay Bulvarspor Başkanı Sebahattin Karaer, yönetim kurulu üyeleri ve teknik heyet, sporcularını başarıları nedeniyle yemekte ağırladı.

Bölgesel Amatör Liginden şampiyon olarak 3. lige çıkan ve sezonu mücadele ettiği 2.grupta bu 8. sırada bitiren Kınay Bulvarspor, başarılı sporcularıyla lige damga vurmayı başardı. Elde edilen başarılar nedeniyle sporcuları bir araya getiren Başkan Karaer, gençlerin önemine değindi.

Başkan Sebahattin Karaer konuşmasını sırasında duygusal anlar yaşayarak gözyaşlarını tutamadı. Bulvarspor’un başarılı bir kulüp olduğunu vurgulayan Karaer; “Bunu ileriye taşımak sizlerin görevi. Sizi gören altyapıda ki diğer çocuklarda sizleri örnek olacaktır. Bulvarspor artık bir marka olmuştur. Bu başarılarınızdan sonra çok daha iyi takımlarda oynayacaksınız. Gençler olmazsa başarılar kalıcı olmaz. Yönetim kurulları gelip geçicidir. Ama sizler varsanız kulüp vardır. Bizler hiçbir menfaat içinde olmadan görevimizin başında olduk. Sizlerin başarılarını gördükçe bu çabalarımızın karşılığını alıyoruz” ifadelerini kullandı.

HABER/NURAY YILMAZ

Galeri
📆 23 Haziran 2023 Cuma 20:11   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir