MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Belediye, İSTANBUL, maltepe, Manşet » Can dostlarımızı ne açta ne açıkta bırakırız
Can dostlarımızı ne açta ne açıkta bırakırız

Maltepe Belediyesi, kış şartlarına uygun olarak hazırladığı 50 kedi evi ve 71 köpek kulübesini, parklara ve ormanlık alanlara yerleştirdi.

Maltepe Belediyesi, olumsuz hava koşullarıyla birlikte zor günler geçiren sokak hayvanlarını bir an olsun çaresiz bırakmamaya devam ediyor. Kar yağışının yoğun olduğu günler ağırlıklı olmak üzere sokaklardaki kedi ve köpeklere sürekli mama veren belediye ekipleri onları soğuğa da teslim etmedi. Maltepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı uzman ekip  OSB adı verilen yapı malzemesiyle donatılan ve nefes alabilen ithal ahşap boyasıyla rengârenk boyanan kedi ve köpek kulübeleri hazırladı. Su geçirmeyecek biçimde imal edilen bu  yuvalar  çalınmalara karşı, metal ankraj yapılarak betonlandı. Kısa sürede hazırlanan   50 kedi evi ve 71 köpek kulübesi, parklara ve ormanlık alanlara yerleştirildi.

NERELERE YERLEŞTİRİLDİ
Park ve Bahçeler Müdürlüğü  ekipleri bu sıcacık yuvaları  Küçükyalı Mah. Anneler Parkı, Feyzullah Mah. Timur Sokak Parkı, Altıntepe Mah. Selahattin Konan Parkı, Esenkent Mah. Narlıdere Caddesi, Cevizli Mah. Atlas Sokak Parkı, Aydınevler Mah.Dumlupınar Parkı, Girne Mah. Irmak Sok. Parkı, İdealtepe Mah. Fatih Tarakçı Parkı,Küçükyalı Mah. Şehit Anneler Parkı, Girne Mah. Narlıpınar Parkı, Altayçeşme Mah.Bomaç Sokak Parkı, Cevizli Mah. 20 Temmuz Parkı, Cevizli Mah. Fatoş Sokak,Zümrütevler Mah. Bitlisliler Parkı, Esenkent 75.yıl Parkı, Yalı Mah. Kamuran Kumkumoğlu Parkı, Zümrütevler Mah. Leylak Sokak parklarına yerleştirdi. 

Galeri
📆 09 Şubat 2022 Çarşamba 20:57   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir