MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN HAYIR LOKMASI”
“ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN HAYIR LOKMASI”

Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıl dönümü vesilesiyle lokma dağıtıldı.

İ

18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü vesilesiyle, Doğru Parti Kartal İlçe Başkanlığı tarafından Kartal Merkez camii önünde Demokrasi Meydanı etkinlik düzenledi. Cuma namazı sonrası düzenlenen etkinlikte, Çanakkale şehitleri başta olmak üzere tüm aziz şehitlerin ruhu için lokma dağıtıldı.
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte şehitler minnet ve dualarla anıldı.

Lokma programına ,Kartal Belediye Başkan Vekili M.Oktay Aksu, Deva Partisi Kartal İlçe Başkanı İltan Ekmekçioğlu,Atatürkçü Düşünce Derneği Kartal Şubesi yönetim kurulu üyesi Cem Arkan ,CHP Kartal İlçe kadın kolları Başkanı Birgül Karababa ve yönetimi ,Kartal gazeteciler Derneği Başkanı Selim Akdoğan ve yönetimi ,Doğru Parti Kartal İlçe Başkanı Gülay Şakar ve yönetimi basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.
Gülay Şakar ,Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ve Tüm Şehitlerimizi Minnet ve saygıyla anıyoruz. Bu soğuk havada yanımızda olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum ifadesini kullandı..

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 18 Mart 2022 Cuma 16:24   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir