MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ÇEPNİ BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
ÇEPNİ BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI


Türk Oğuz Soyu Çepni Boyu birliği, Türkiye nin her bölgesinde yaşayan kardeşleriyle, Bin yıllık kardeş buluşmasını istanbul Maltepe büyükbakkalköyde green paradıse yeşil cennet tesislerinde gerçekleştirdi.

Uzun zamandır Türk Oğuz Soyu, Çepni Boyu ailesine mensup Stk lar, akademisyenler, Bürokratlar ve Kanaat önderleri Çepni Boyu nun Türkiye nin heryerindeki kurumsal temsilcileri ve Kanaat önderleri ile buluşma toplantısı hazırlığı için çalışma yapıyordu.
17 kasım pazar sabahı Çepni Boyu birliği toplantısına Türkiye nin her bölgesinden, ve 41 vilayetinden katılımın olması gözlerden kaçmadı.
Katılımcılar içinde Akademisyenler, Bürokratlar, Stk önderleri, işadamları ve birçok meslek gurubundan temsilci insanlar vardı.


Hemen hemen bütün katılımcılar birliğin devamından yana ve kurumsal olarak temsil edilmesi yönünde birliğin yapılanması gerektiği hakkında görüşlerini belirttiler.


Toplantıya katılmak için Türkiye nin her bölgesinden ve Avrupanın farklı ülkelerinden katılımların olması gözlerden kaçmadı.
Yüzü aşkın temsilcinin katıldığı toplantıyı karadeniz Stk larının tanınan, kurucu ve tecrübeli isim Harun Özdemir yönetti.


Çepni Birliği oluşumu için gelecekte nasıl bir yol haritası izleneceği ile ilgili komisyon kurulup yol haritaları belirlendi.


Türk Oğuz Çepni boyu Türkiye deki yirmidört oğuz boyundan en kalabalık boylarından biridir. Türkiye ve dünyanın birçok ülkesinde yaşayan büyük ailenin inanç ve siyaset üstü birleşmesi yönünde karar alınarak toplantıya son verildi.

Galeri
📆 18 Kasım 2019 Pazartesi 21:16   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir