MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » CHP CEVİZLİ MAHALLE BİRİMİ 9.YILINDA, HAKLI GURURU YAŞIYOR
CHP CEVİZLİ MAHALLE BİRİMİ 9.YILINDA, HAKLI GURURU YAŞIYOR

Cumhuriyet Halk partisi Kartal Cevizli mahalle birim temsilciliği 9 yaşında .

Cevizli mahalle temsilciliği 2011 yılında açıldı ve bu süreçte aynı adresinde kalmaya devam etti.Mahalle birim temsilciliği Kartal’ın her mahallesinde açılıyor özellikle seçim süreçlerinde açılan mahalle birimleri genelde seçim süreci tamamlandıktan sonra kapatılır .

Cevizli mahalle birimi 2011 yılında açıldı.O günden bugüne kapatılmayan ve aynı adreste devam eden temsilcilik birçok seçim atlattı ve sosyal sorumluluk projelerine imza attı.

Seçimden seçime açılan ve kapatılan mahalle birimlerine baktığımızda CHP Cevizli mahalle birim temsilciliği inadına yoluna devam ediyor ve birçok çalışmalara ev sahipliği yapıyor .

Bunun nedenini ise 2011 yılından bugüne kadar görev alan birim başkanları ve yönetim kurulu üyeleri,Cumhuriyet Halk partisi Kartal Cevizli mahallesi üyelelerinin partililik bilinci çalışma azmi ve ekip anlayışının ön planda olması yatıyor.

2011 yılından 2020 yılına kadar uzanan bu zorlu ve mücadeleci tutum ,partili üyelerin taktirini toplarken ,yeni görev alan ve partiye katılan üyelerede örnek teşkil ediyor.Daha önce Cevizli mahalle birim başkanlığı yapan ve CHP Kartal İlçe Başkan yardımcısı İsmet Ak, CHP Kartal belediye meclis üyesi ve Cevizli sorumlusu Gülay Boyraz Cevizli mahalle birim başkanı Naim Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri,mahalle birimini aktif tutarak ,sosyal sorumluluk projelerine imza atıyorlar .Acil bir baskın seçime mahalle olarak herzaman hazır olduklarının mesajınıda veren mahalle 2011 ‘den 2020″ye uzanan mücadelelerinin CHP Cevizli örgütü adına haklı gururu yaşıyorlar .

Nice başarılarla dolu 10.Yıllara diyelim .

HABER :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 31 Mayıs 2020 Pazar 21:41   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir