MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “CHP Gençliğinden Kılıçdaroğluna Destek “
“CHP Gençliğinden Kılıçdaroğluna Destek “

2023 Cumhurbaşkanlığı seçimi her geçen gün yaklaşırken, Millet İttifakı’nın adayının kim olacağı belirsizliğini sürdürüyor.
Özellikle gençler ve kadınlardan oluşan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri; bir araya gelerek Millet İttifakı’nın adayının CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olması için çalışmalarına devam ediyor.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Avukat Ahmet Nazif Yücel’in koordinatörlüğünde Türkiye’nin 81 ilinde örgütlenen Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Marmara bölgesindeki çalışmalarına startı verdi.

Marmara Bölgesine çıkarma yapan Kılıçdaroğlu Gönüllüleri, Türkiye ekonomisinin %60’a yakınını elinde bulunduran ve nüfus yoğunluğunun en çok olduğu Marmara Bölgesi’nde sandık güvenliği, mahalle buluşmaları ve meslek masaları üzerinden toplantılar gerçekleştirecek.

Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Marmara Bölge Koordinatörü olarak atanan Emeç Aksoy Parlak, “Ülkemizi aydınlık günlere taşımak ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
20 yılı aşkın süredir Türkiye siyasetinin ülke insanına oldukça zor süreçler yaşattığını belirten Emeç Aksoy Parlak, “Halkımız ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu buluşturmak üzere bir dizi proje, çalışma ve etkinlik organize ediyor ve seçim güvenliğine dair altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Millet İttifakı içerisinde yer alan siyasi partilerin temsilcileri, ilçe başkanları, il başkanları ve MYK’ları ile birlikte seçim çalışmalarında koordineli bir şekilde sahada olacağız.

Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında gelen sandık güvenliği konusunda da açıklama yapan Parlak “Seçimlere gölge düşürmemek adına bütün demokrasi güçlerini ve yurttaşlarımızı Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’ne katılmaya ve çalışmalarımızda bizlere güç katmaya davet ediyoruz” dedi.

📆 08 Temmuz 2022 Cuma 16:34   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir