MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet, Toplum » CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU BAŞKAN İMAMOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ
CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU BAŞKAN İMAMOĞLU’NU MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Saraçhane belediye binasındaki makamında ziyaret etti. Ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal, CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Genel Sekreteri Yavuz Erkut, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Çakılcıoğlu ve İBB Meclisi üyeleri de yer aldı.

Belediye binasının girişinde resmi törenle karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’na vatandaşlar da alkış ve tezahüratlarla destek verdi. Binaya girişinde güvenlik görevlileriyle el sıkışan Kılıçdaroğlu, İBB Şeref Defteri’ni imzaladı.

Kılıçdaroğlu deftere, “Sayın Ekrem İmamoğlu, kazandığı İstanbul seçimini bir hizmet yarışına döndürecek. İmamoğlu’na inanıyor ve güveniyoruz. Dualarımız ve başarı dileklerimiz O’nunla” yazdı.

Daha sonra Başkanlık Makam Odasında devam eden görüşmede konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, İmamoğlu’na hayırlı olsun dileğinde bulundu ve başarılar diledi. İmamoğlu da Kılıçdaroğlu’na “Mahcup olmayacaksınız” diye karşılık verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu’na genç bir ressamın yaptığı, Kılıçdarolu ile İstanbul, Ankara İzmir ve Eskişehir belediye başkanlarının portresinin olduğu karakalem resim çalışmasını hediye etti. İlkokul mezunu olduğunu belirten ressamın muazzam bir yeteneğe sahip olduğunu ifade eden İmamoğlu, genç kardeşimiz bize “Kağıdım bu kadardı, yoksa herkesi çizecektim. Çizemediklerim affetsin” dedi.

Kılıçdaroğlu da İmamoğlu’na bir vazo ve çiçek hediye etti. Görüşme basına kapalı olarak devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, öğleden sonra Çatalca’nın Örencik, Ormanlı, Karamandere ve Aydınlar köylerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluşacak.


📆 05 Temmuz 2019 Cuma 23:30   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir