MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » “CHP KARTAL GENÇLİĞİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLER İÇİN TERCİH ÇADIRI”
“CHP KARTAL GENÇLİĞİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLER İÇİN TERCİH ÇADIRI”

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe gençlik kolları tarafından Lisans Yerleştirme Sonuçlarının (LYS) açıklanmasının ardından, üniversite tercihi yapacak öğrenciler için Kartal Neyzen Teyfik meydanına “Üniversite tercih çadırı” kuruldu. Üniversite öğrencileri ve aileleri için hayati önem taşıyan bir konuda öğrencilere yardımcı olmak istediklerini ifade eden CHP Kartal ilçe gençlik kolları Başkanı Berkant Sabancı,genç kardeşlerimize doğru tercih, doğru meslek seçimi konularında yardımcı olduklarını söyledi.

Her yıl binlerce öğrencinin doğru tercih yapmadıkları için ya istedikleri üniversiteyi yerleşemediklerini, yada istedikleri mesleği sahip olamadıklarına dikkat çeken Sabancı, “Üniversite tercih çadırına öğrencilerimizi ilgisi son derece yoğun. Öğrencilerimiz kendileri veya aileleriyle çadırımıza geliyorlar, puanlarını, okumak istedikleri üniversiteyi, tercih edecekleri mesleği anlatıyorlar. Bizde kendilerini puanları doğrultusunda en uygun üniversite ve meslek konusunda yönlendiriyoruz. İnşallah tüm öğrencilerimize doğru üniversite,tercihleri konusunda yardımcı olabiliriz ifadelerine yer verdi.

Tercih Çadırını Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanı Efendi Argunşah, Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkan yardımcısı Hasan Tozkoparan ,Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkan yardımcısı Uğur Temel’de ziyaret ederek öğrenci ve aileleri ile sohbet ederek başarılar diledi.

HABER:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 08 Ağustos 2020 Cumartesi 20:44   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir