MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Manşet » “CHP Kartal İlçe Başkanlığı,8 Martta kadınları yalnız bırakmadı “
“CHP Kartal İlçe Başkanlığı,8 Martta kadınları yalnız bırakmadı “

“CHP Kartal’dan Çalışan Kadınlara Karanfil “

Cumhuriyet Halk partisi Kartal ilçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününde kadınları yalnız bırakmadı..

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah , Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcıları ,CHP Kartal belediye meclis üyesi Yasin Ünder ,Kadın kolları yönetimi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla Cumhuriyet Mahallesinde bulunan tekstil atölyesinden çalışan kadınları iş yerlerinde ziyaret ederek karanfil hediye ettiler.


Kadınların her zaman yanlarında olduklarını belirten CHP İlçe Başkanı Efendi Argunşah, bu anlamlı günde çalışan kadınları yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa ise, “Kadına yönelik cinsiyet ayrımcılığının sona erdiği, şiddetin olmadığı, sosyal yaşamın her alanında, yönetimin her aşamasında kadının daha çok yer aldığı, barış ve refah içerisinde yaşayacağımız yarınlar dileğiyle, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyoruz. Bu vatan için evlatlarını şehit veren annelerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Ziyaretten memnuniyetlerini dile getiren kadınlar, böyle anlamlı bir günde hatırlanmanın kendilerini çok mutlu ettiğini söylediler..

HABER FOTO :NURAY YILMAZ

Galeri
📆 08 Mart 2021 Pazartesi 11:43   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir