MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » CHP KARTAL ÖRGÜTÜ BASINLA BULUŞTU
CHP KARTAL ÖRGÜTÜ BASINLA BULUŞTU

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kartal İlçe Örgütü yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yakacıkta bulunan Çınaraltı çay bahçesinde kahvaltı programında kentteki yerel basın mensuplarıyla bir araya gelen CHP Kartal İlçe Başkanı Muammer Çelebi, Toplantının amacının seçim programı değil Yerel basınla uzun süredir biraraya gelinmediği ve Basın mensuplarının 31 mart seçimlerinde diğer siyasi partilere katkı sunduğu gibi ,CHP Kartal örgütünede katkı sunduklarını ve bir araya gelerek bir değerlendirme yapmak istediklerini ifade etti..

Daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi kazanılmış bir seçimi yeniden tekrarlıyoruz ,ne yazıkki demokrasi tarihimize kara bir leke sürülmüştür.Kazandıgımız İstanbul seçimlerini yeniden alacağız, almalıyız dedi.

Çelebi sözlerine şöyle devam etti; “Bugünkü kahvaltımızda değinmek istediğim birkaç konu var, ana konumuz yaklaşan İstanbul Büyük Şehir belediye seçimlerle ilgili konulara değineceğim.

“Bilindiği üzere Sayın Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu aslında seçimi kazanmıştır fakat 18 gün sonra manzarası elinden alınarak kendisine haksızlık yapılmıştır.
Önümüzdeki 23 Haziran seçimlerini tekrar kazanacak hemde bu sefer en azından 300 Bin farkla kazanacak.


Gazeteci arkadaşlarımız bilir hatırlar Sayın Kartal belediye Başkanımız Gökhan Yüksel içinde en az 15 bin farkla kazanır demiştim.
Önümüzdeki seçim sonucu belli aslında Istanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı yine bizim olacak” dedi…

Celebinin konuşmasının ardından sırası ile söz alan Milletvekilleri Tahsin Tarhan ve Ismail Atakan’da konuşmalarını yaptılar.

Basın mensuplarının da sorularını yanıtlayan Çelebi,Tarhan ve Atakan sonuçta Herşey güzel olacak dediler.

Toplantıya katılan basın mensuplarının sorularına içtenlikle cevap veren vekiller son günlerde gündemde olan Insanoğlunun mahkeme olayını eskiden ticaret yaparken açılmış bir dava olduğunu ve kararının olumlu sonuçlanacağını ve bunun Sayın Imamoglunun Başkan olmasını engelleyemecegini söylediler.

Toplantıya ,CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ,Karaman Milletvekili İsmail Atakan Ünver,CHP Kartal ilçe Başkanı Muammer Çelebi,CHP Kartal ilçe Başkan yardımcıları,CHP Kartal ilçe Gençlik kolları Başkanı Beytullah Yılmaz, CHP Kartal Kadın Kolları Başkanı Necla Erdem, Kartal’ın yerel basın imtiyaz sahipleri katıldı.

Toplantı basın mensuplarıyla çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber;Foto Nuray Yılmaz

Galeri
📆 14 Haziran 2019 Cuma 08:01   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir