MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » ”CHP Kartal’dan Eğitime Destek,Yoğun İlgi Gördü”
”CHP Kartal’dan Eğitime Destek,Yoğun İlgi Gördü”

“EĞİTİME DESTEK KERMESİ AÇILDI”

Kermesin geliri Üniversite Öğrencilerine harcanacak

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı ve CHP Kartal Kadın Kollarının düzenlediği “Eğitime Destek Kermesi” Kartal Saman Kafenin bahçesinde açıldı .

Üç gün sürecek olan Kermese ,CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Ağırman, CHP Kartal Belediye Meclisi Gurup Başkan Vekili Gülay Boyraz,CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanı Birgül Karababa,Kent Kültürü ve Demokrasi Derneği Başkanı Metin Ağırman, Kartal belediyesi Çevre ve Kontrol Müdürü Deniz Karacan, CHP Kartal Belediye Meclis Üyesi Aysel Yücel, CHP Kartal İlçe Başkan yardımcıları ,CHP Kartal İlçe Kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ve basın mensupları katıldı.Üç gün sürecek olan ve kermesin tüm geliri Üniversite öğrencilerinin bursu için harcanacak .

”BAŞKAN EFENDİ ARGUNŞAH’TAN TEŞEKKÜR”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah,CHP Kartal kadın kolları başkanı Birgül Karababa ve yönetim kurulu üyelerine teşekür etti.

Argunşah,Eğitime destek amaçlı düzenlenen kermese katkı sunan herkese ayrıca teşşekür ederken amacına uygun olarak hazırlanan kermese herkesi destek olmaya davet etti.

”YEŞİM AĞIRMAN DAYANIŞMAYI BÜYÜTÜYORUZ”

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul İl Kadın kolları Başkanı Yeşim Ağırman,Kadınların dayanışması çok önemli kermese destek olan herkesi tebrik ediyorum .CHP Kartal İlçe Kadın kolları Başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimizin emeklerine sağlık ifadesini kullandı.

”BİRGÜL KARABABA GENÇLERİMİZ BİZİM DEĞERLERİMİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa ,CHP Kadın kolları olarak bu zamana kadar ihtiyaç sahibi vatandaşlarıma ulaşmaya çalıştık.İlçe başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimin destekleri bu anlamda tartışılmaz,kermes için destek sunan iş insanlarımıza ,esnaflarımıza ve katkıda bulunan isimlerini sayamacağım gönül dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum ifadesini kullandı.

Gelirinin Üniversite öğrencilerine harcanacak olan kermese destek olmanızı diliyoruz.

HABER:NURAY YILMAZ

Galeri
📆 12 Kasım 2021 Cuma 16:25   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir