MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, Toplum » CHP’de İstanbul İl Başkanlığı için konuşulan 9 İsim
CHP’de İstanbul İl Başkanlığı için konuşulan 9 İsim

Eski milletvekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul İl Başkanlığı için geçen isimlerle ilgili kulis bilgisi paylaştı. Yarkadaş, İstanbul için Ankara’da kritik bir toplantı yapıldığını söyledi.

Artı Gerçek – CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancoğlu görevini devretmeye hazırlanırken, kulisler de hareketlendi.

Eski CHP milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş, İstanbul İl Başkanlığı için Kemal Kılıçdaraoğlu’nun isteğiyle Ankara’da kritik bir toplantı yapıldığını açıkladı. Yarkadaş, bu toplantıda herhangi bir isim üzerinde uzlaşılmadığını söyledi.

TV100’de ‘Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı’ programına konuk olan Yarkadaş, CHP İstanbul için şu kulis bilgisini paylaştı:

“Ankara’da kritik bir toplantı yapıldı, Sayın Genel Başkanın isteği üzerine Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, İstanbul Milletvekili Erdoğan toprak ve CHP’nin hukuk işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Emre bir toplantı yaptılar. Burada da İstanbul İl Başkan adayını masaya yatırdılar.

RELATED VİDEO

Advertisement: 0:11

9 İSİM KONUŞULDU

İstanbul İl Başkanlığı için Gürsel Tekin, Selçuk Sarıyar, Necdet Saraç, Özgen Nama, Baki Aydöner, Özgür Çelik, Cemal Canpolat, Berhan Şimşek ve Müslüm Sarı kulislerde konuşulan isimler. Toplantıda herhangi bir isim üzerinde uzlaşılmadı.”

📆 14 Eylül 2023 Perşembe 16:38   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir