MENÜ ☰
Eksper Haber » Belediye, Manşet, pendik » CHP’den Pendik Belediye Başkan A. Adayı Yakup Yeter; “31 Mart’ta Pendik’te Halkın İktidarını Kuracağız”
CHP’den Pendik Belediye Başkan A. Adayı Yakup Yeter; “31 Mart’ta Pendik’te Halkın İktidarını Kuracağız”

CHP’den Pendik Belediye Başkan A. Adayı Yakup Yeter; “31 Mart’ta Pendik’te Halkın İktidarını Kuracağız”

CHP’den Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeter, bölgenin yerel basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya geldi.

45 yıldır Pendik’te ikamet ettiğini ifade eden Yeter; “1964 Erzurum doğumluyum. 13 yılımı Erzurum’da 45 yıldır ise Pendik’te yaşıyorum. Pendik’in 36 mahallesini ve köylerini adım adım gezdim. 1998 yılında CHP Pendik Yönetim Kurulu Üyesi oldum. Tabi öncesinde gençlik kollarında da yer aldım. 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Pendik Belediye Meclis Üyesi oldum. 2016 – 2018 yıllarında CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yaptım. 2019 yerel seçimlerinde yine Pendik Belediyesi ve İBB’de meclis üyesi olarak görev aldım. Yani hiç boşluk bırakmadan siyasetin içinde oldum” dedi.

YAKUP YETER; “HALK PENDİK’TE DEĞİŞİM İSTİYOR”

Pendik’in yollarını, sokaklarını adım adım gezdiğini vurgulayan Yeter; “Pendik’in tüm sorunlarını çok iyi bir şekilde biliyorum. Aday Adayı değil, aday olmak için yola çıktım. 31 Mart 2024 sabahı halkın iktidarını kurmak için, Pendik’te belediye başkanı olmak için yola çıktım.

Buna yürekten inanıyorum. Ama partimiz kimi görevlendirirse de onunla birlikte çalışacağımı buradan söylemek istiyorum. Halk değişim istiyor artık. CHP’de içinde bu değişim başladı. Bu değişim Pendik’te de olacak. Hangi seçmene nasıl gideceğimi, niye bana oy vermeleri gerektiğini anlatıp oylarını alacağım. 30 Yıldır iktidardalar. Bu süre içerisinde Pendik için vizyon denebilecek bir proje var mı? Belediyenin standart yaptığı proje işlerden bahsetmiyorum. Bir tane bile vizyon proje üretmemişlerdir” ifadelerini kullandı.

CHP’den Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Yakup Yeter, açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Galeri
📆 09 Aralık 2023 Cumartesi 15:28   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir