MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » CHP’li başkanlar İstanbul’da toplanacak!
CHP’li başkanlar İstanbul’da toplanacak!

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ev sahipliğini yaptığı Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştay’ı yarın saat 10:00’da Sultanahmet Tunuslu Hayrettin Paşa Yalısı’nda yapılacak. Çalıştaya birçok CHP’li belediye başkanının katılması bekleniyor.

Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştayı İstanbul’da İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. Basına açık olarak yapılacak çalıştaya 11 CHP Büyükşehir Belediye Başkanı katılacak.

CHP’li başkanların listesi şöyle;

İstanbul- Ekrem İmamoğlu
Ankara – Mansur Yavaş
İzmir – Tunç Soyer
Eskişehir – Yılmaz Büyükerşen
Adana – Zeydan Karalar
Mersin – Vahap Seçer
Hatay – Lütfü Savaş
Muğla – Osman Gürün

Aydın – Özlem Çerçioğlu
Tekirdağ – Kadir Albayrak
Antalya – Muhittin Böcek

ORTAKÖY’DE BULUŞTULAR

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davetlisi olarak İstanbul’a gelen CHP’li 10 Büyükşehir Belediye Başkanı, yarın gerçekleştirilecek çalıştay öncesinde Ortaköy’deki Feriye Lokantası’nda bir araya geldi. Başkanlar, eşleri ile birlikte İstanbul’un simgeleri Boğaz, Ortaköy Camii ve köprü önünde poz verdi.

CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanları, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun davetlisi olarak kente geldi. Davetliler, yarın Sultanahmet’te düzenlenecek “Büyükşehir Belediye Başkanları Çalıştay”ı öncesinde Ortaköy’deki Feriye Lokantası’nda bir araya geldi. Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, misafirlerini ev sahibi sıfatıyla karşıladı. Başkanlar, İstanbul’un simgeleri boğaz, Ortaköy Camii ve köprü önünde poz verdi.

Tarihi pozda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve eşi Nazan Savaş, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve eşi Neptün Soyer, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve eşi Meral Seçer, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve eşi Nuray Karalar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve eşi Nursen Yavaş, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve eşi Gülsün Gürün, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve eşi Gülseren Albayrak yer aldı. Fotoğraf karesinde yer almayan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ise çalıştaya yarın katılacak. Başkanlar ve eşleri, keyifli bir sohbet eşliğinde akşam yemeklerini yedi.

📆 29 Ağustos 2019 Perşembe 00:51   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir