MENÜ ☰
..
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet » Çocuk Sanatları Okulu Yarı Yıl Gösterisi
Çocuk Sanatları Okulu Yarı Yıl Gösterisi

Tuzla Belediyesi “Bilgi Evleri Çocuk Sanatları Okulu Yarı Yıl Gösterisi” Şifa Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Etkinliğe Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı katıldı.
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı konuşmasında, “Keman çalan, koroda görev alan ve enstrüman çalan gençleri gördüğümde hep şunu söylüyorum, bizim amacımız burada üçüncü bir adres oluşturabilmek. Özellikle okul ve ev dışında üçüncü adres olmakla beraber, gençlerimizin kabiliyetlerinin de ortaya çıkarılmasını amaçlıyoruz.
Bunun yanında bizlerin Bilgi Evleri’nde asıl amacımız öğrencilerimizin merak duygusunu arttırmak. Merak edip sorsunlar, her şeyi sormaya öğrenmeye başarmaya çalışsınlar. Notlar hiçbir zaman bir öğrencinin kabiliyetini ölçmez ve gelecekteki kariyeri hakkında kesin sonuç vermez. Özgüveni ile beraber tüm kabiliyetlerini ortaya koymuş insan daha başarılı olur. Tuzla Belediyesi olarak bilim, sanat ve sporla beraber Bilgi evleri, Anne Çocuk Eğitim Merkezleri (AÇEM) ile her çocuğa fırsat verip merak duygusunu açığa çıkarmak için çalışıyoruz. Bize emanet ettiğiniz çocuklarımıza gözümüz gibi baktık. Yarınlarda Tuzlamızı onlara emanet edeceğiz. Tuzla’ya hizmet etmekten gurur duyuyorum” dedi.
Tuzla Belediyesi “Yarıyıl Karne Etkinlikleri” düzenleyerek tatil günlerini öğrenciler için şölene dönüştürüyor. İki haftalık tatilin ardından 3 Şubat’ta eğitimlerine devam edecek öğrenciler Tuzla’da karne sevincini ve tatil heyecanını yaşamaya devam ediyor.

📆 20 Ocak 2020 Pazartesi 20:35   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir