MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Çocuklarınız Milli Kaynaklardan Kitap Okusun
Çocuklarınız Milli Kaynaklardan Kitap Okusun

Pendik 4. Geleneksel Kitap Fuarı’nın ilk söyleşisini asker kökenli Güvenlik Danışmanı Yazar Mete Yarar gerçekleştirdi. Yarar, başta Barış Pınarı Harekatı olmak üzere Türkiye ve dünya gündemini değerlendirirken velilere de “Çocuklarınız milli kaynaklardan kitap okusun.” tavsiyesinde bulundu.

20 Ekim’e kadar sürecek Pendik 4. Geleneksel Kitap Fuarı’nın ilk söyleşisini asker kökenli Güvenlik Danışmanı Yazar Mete Yarar gerçekleştirdi. Yarar, başta Suriye’de gerçekleştirilen Barış Pınar Harekatı olmak üzere Türkiye’nin ABD ve NATO ilişkileri, Doğu Akdeniz’deki sondaj çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulundu. Vatandaşların sorularını da cevaplayan Mete Yarar, bir soru üzerine “NATO’nun bize pek bir getirisi yok. NATO bize pek bişey ifade etmese de yine bazı oyunları bozmak için üye olarak kalmalıyız. Örneğin NATO’dan çıksaydık Doğu Akdeniz’deki sondaj faaliyetlerinde başka sorunlar yaşardık. Yani NATO’dan çıkmak bize ne getirir ne götürür iyi düşünmek lazım.” dedi.

Kitap fuarlarını seviyorum”

Pendik Belediyesinin düzenlediği kitap fuarının önemine değinen Mete Yarar: “Kitap fuarlarını bu yüzden seviyorum. Sizlerle tanışma fırsatım oluyor.” dedi. Konuşmasında anne ve babalara tavsiyede bulunan Yarar: “Çocuklarınıza mümkün olduğu kadar milli kaynaklardan kitap okutun.” şeklinde konuştu. 6. kitabını yazan Mete Yarar, kitaplarında mümkün olduğu kadar olmuş değil olacak olayları yazmaya gayret ettiğini belirterek “Yaşanacak şeyleri yazmaya çalışıyorum. Çok mu şey biliyorum? Hayır, sadece iyi araştırıp öğrenip sizlere aktarmaya çalışıyorum.” dedi.

img
img
img
img

📆 14 Ekim 2019 Pazartesi 19:57   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir