MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » “ÇORUM ÜÇKÖY DERNEĞİNDEN ANLAMLI PROGRAM “
“ÇORUM ÜÇKÖY DERNEĞİNDEN ANLAMLI PROGRAM “

CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok ve beraberindeki heyet Çorum üçköy Derneğinin 8 mart Dünya emekçi kadinlar günü nedeniyle düzenledikleri programa katıldı..
Uzunok ve beraberindeki heyeti Dernek Başkanı Uğur Yücel ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Program Dernek Başkanı Uğur Yücel’in konuşması ile başladı.Yücel ,programa katılan misafirlere teşekkür etti. 8 mart Dünya emekçi kadinlar gününü kutladı .Uğur Yücel,asrın Felaketi büyük depremde hayatlarını kaybeden kaybeden vatandaşlarına anarak Rahmet diledi ..


Etkinlik’e katılanlar arasında,CHP Kartal İlçe Başkanı Süleyman Uzunok,
CHP Kartal beldiye meclis üyesi Kartal Spor Kulübü Başkanı Umut Daştan,CHP Kartal belediye meclis üyesi Aysel Yücel,CHP Kartal İlçe Başkan yardımcıları Selim Sırrı Duraner,Kaya Celep,Kartal Belediye Başkan Danışmanı Düzgün Çapar,CHP Kartal İlçe Kadın Kolları Başkanı Birgül Karababa ve yönetimi,CHP Kartal İlçe gençlik kolları başkanı Erdem Kara ve yönetimi ,CHP Karliktepe Mahalle birim Başkanı Erbil Uçar ,geçmiş dönem Kartal İlçe Başkan adaylarından Özkan Özdemir ,CHP Kordonboyu Mahalle birim Başkanı Ali Aksoy,Çorum Üç köy Derneği üyeleri katıldı.

“KADINLARA KARANFİL HEDİYE EDİLDİ “

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı olarak programa katılan kadınlara karanfil ve çeşitli hediyeler verildi .Karanfilleri İlçe Başkanı Süleyman Uzunok taktim etti ..
Etkinliğe katılan kadınlar ülke olarak zor zamanlar geçirildiği günlerde yeniden bir araya gelmenin onlar için birazda olsa moral olduğunu ifade ettiler .
Yaşamını yitiren vatandaşlar içinde dualar ettiler..

Galeri
📆 12 Mart 2023 Pazar 19:09   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir