MENÜ ☰
Eksper Haber » Kartal, Manşet, Siyaset, Toplum » CUMHUR İTTİFAKI KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA “KARTAL SON 15 YILDIR KADERİNE TERK EDİLMİŞ KOCA BİR KÖYE DÖNÜŞTÜ.”
CUMHUR İTTİFAKI KARTAL BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KARAKAYA “KARTAL SON 15 YILDIR KADERİNE TERK EDİLMİŞ KOCA BİR KÖYE DÖNÜŞTÜ.”

AK Parti Kartal İlçe Teşkilatı, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde Bervaze Sosyal Tesislerinde birlik ve beraberlik gecesi düzenledi.

Yoğun katılımın olduğu organizasyona Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Osman Boyraz,AK Parti İstanbul Milletvekilli Azmi Ekinci,Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya,AK Parti Kartal İlçe Başkanı Nimet Gündoğdu,MHP Kartal İlçe Başkanı Zübeyir Kurt , AK Parti eski ilçe başkanları ,meclis üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.


Cumhur İttifakı Kartal Belediye Başkan Adayı Mimar Hüseyin Karakaya yaptığı selamlama konuşmasında “Biz 31 Mart akşamına kadar Kartal’a neler yapacağımızı kapı kapı, lokal lokal ,ev ev, dernek dernek gezerek anlatıyoruz, anlatmaya da devam edeceğiz.Sonuçta hepimiz Kartallıyız ve Kartal’da yaşıyoruz yani tek çatı altındayız. Sorunları da bizim, sevinçleri de bizim,üzüntüleri de bizim ,varlığı da bizim, yokluğu da bizim. Kartallı olmak bir sevdadır.Malesef özellikle son 15 yıldır Kartal kaderine terk edilmiş koca bir köye dönüştü .Biz Kartal’ın her noktasında 15 yıldır köye dönüşen ilçemizin sorunlarını çözerek, yeni bir belediyecilik modelini sunacağız ve sizin desteğinizle tek yumruk olarak sonuca varacağız.Biz bu seçimi kazanacağız .”

Galeri
📆 19 Şubat 2024 Pazartesi 11:44   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir