MENÜ ☰
Eksper Haber » Manşet » Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram mesajı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda vatandaşların bayramını kutladı. Corona virüsü salgını nedeniyle bu bayramın evlerde geçirildiğini hatırlatarak Erdoğan, “Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen corona virüsü salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu salgın sürecinde insanlık ailesi olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz ” dedi.

Öne çıkan haberler

Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımlayan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşların bayramını kutladı.

“ZORLU BİR İMTİHANDAN GEÇİYORUZ”

Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı videolu mesajında vatandaşların Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek, “Gönül, geçmiş bayramlarda olduğu gibi sevdiklerimizle bir arada olmayı isterdi. Fakat tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkileyen corona virüsü salgını sebebiyle, bu bayramı her birimiz evimizde geçirmek durumundayız. Bu salgın sürecinde insanlık ailesi olarak zorlu bir imtihandan geçiyoruz” dedi.

“HİZMET GÖTÜRMENİN ÇABASI İÇİNDE OLDUK”

“Sosyal Koruma Kalkanı programlarıyla, hem ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza, hem de istihdamdaki kayıptan dolayı sıkıntıya düşen çalışanlarımıza destek sağladık” ifadelerini kullanan Erdoğan, “Bu kapsamda, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla, yaklaşık 10 milyon vatandaşımıza 12 milyar lirayı bulan karşılıksız kaynak aktardık. Vergi, prim, taksit ertelemeleri ve finans kolaylıkları gibi desteklerle, salgın sürecinde devletimizin tüm imkânlarını milletimizin emrine sunduk. Milletimize, her zaman olduğu gibi, bu sıkıntılı günlerde de en güzel şekilde hizmet etmenin, hizmet götürmenin çabası içinde olduk” şeklinde konuştu.

“MUTLULUKLARINI PAYLAŞACAKLARINA İNANIYORUM”

Vatandaşların bu bayramda yanlarında olamadıkları sevdiklerine iletişim araçlarıyla da olsa ulaşarak, mutluluklarını paylaşacağına inandığını söyleyen Erdoğan, “Rabbimden hepimizi bir sonraki Ramazan ayına sağlıkla, esenlikle, huzurla kavuşturmasını diliyorum. Bir kez daha Ramazan Bayramı’nızı tebrik ediyorum” dedi.

📆 23 Mayıs 2020 Cumartesi 13:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir