MENÜ ☰
..
Eksper Haber » Manşet » Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan cami hoparlörlerinden müzik yayınına tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan cami hoparlörlerinden müzik yayınına tepki

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir’deki camilerin merkezi sistem frekansına girilerek müzik yayınlanmasına tepki gösterdi. “Saygısızlar yayın yapıyor, CHP yetkilileri zevk alıyor” diyen Erdoğan, “Bunların hayallerinde cami minarelerinde ezan dışında başka bir ses duymak vardır” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP İl Başkanları toplantısı öncesinde il başkanlarına hitap etti.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

* Ülkemiz ve dünyada günlük hayat yeni kurallara göre işlemek durumundadır. Yeni bir düzene geçiyoruz. Türkiye olarak sadece kendi sınırlarımızda salgını yenmemiz yetmiyor.

“EN KÜÇÜK İHMAL SALGININ HORTAMASINA YOL AÇABİLİR”

* Dünyanın tamamında salgın etkisiz hale gelecek ki rahat bir nefes alalım. Sizlerden illerinizdeki maske, mesafe ve temizlik konusunda hassasiyet gösterilmesini istiyorum.

* Teyakkuz halinde olmayı sürdüreceğiz. En küçük bir ihmal salgının yeniden hortlamasına yol açabilir.

CAMİLERE YÖNELİK PROVOKASYON

* Ülkenin önüne takoz olmayı, milletin değerlerine husumeti, devleti yıpratmayı temel siyaseti haline getiren CHP yine çirkin yüzünü sergilemekten geri durmuyor.

* İzmir’de alçaklar saygısızca yayınlar yaparken o ildeki CHP yöneticileri sosyal medyadan zevkten dört köşe buna seviniyor. Bunların hayallerinde camilerden ezan sesi yerine başka bir ses duymak vardır.

* CHP Genel Başkanı’nın buhrandan çıkış diye dillendirdiği hususların hiçbiri de sadra şifa olacak bir teşhis veya teklif içermiyor.

📆 22 Mayıs 2020 Cuma 18:51   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir