MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, Manşet, Toplum, tuzla » Dadaşlardan Başkan Yazıcı’ya sürpriz: Konfeti ve sloganlarla karşılandı
Dadaşlardan Başkan Yazıcı’ya sürpriz: Konfeti ve sloganlarla karşılandı

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Erzurum Horasan Kemerli Köyü Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Yazıcı’ya sürpriz yapan dadaşlar, onu konfetilerle karşılayıp, ‘En büyük başkan bizim başkan’ sloganları ile yolcu etti.  

Erzurum Horasan Kemerli Köyü Derneği’nin açılışını gerçekleşti. Açılışta kurdele kesen Başkan Yazıcı, daha sonra dadaşlarla iftar sofrasında sohbet etti. Yeni derneklerinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yazıcı’ya vatandaşlar, sevgilerini sloganlar atarak gösterdi.
 

“HER ZAMAN DESTEK, GAYRET VE DUALARINIZI ALDIM” 

Açılışta konuşan Başkan Yazıcı, “‘Ahirette iman, dünyada mekân’ düsturuyla kurulmuş olan ve bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz derneğimiz önce Horasanlılara sonra Tuzlalılara olmak üzere ülkemize hayırlı olsun. Tuzla’daki hikayem Horasanlı kardeşlerimle başladı. Bu süreçte 3 dönem belediye başkanlığımda destek, gayret ve dualarınızı her zaman aldım. Bana verdiğiniz emanete sahip çıktım, çıkmaya da devam edeceğim. Destekleriniz için teşekkür ediyorum” dedi.

📆 27 Mart 2024 Çarşamba 10:54   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir