MENÜ ☰
Eksper Haber » GÜNDEM, Manşet, Toplum » Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı
Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Baykal için CHP Genel Merkezi’nde tören düzenlendi. Törende konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Genel Başkanım, huzurunuzda söz veriyorum; ülkemizde mutlak anlamda hürriyeti tesis edeceğiz. Ömrünüzü verdiğiniz demokrasi ve özgürlük mücadelesini tamamlayacağız” dedi. Baykal, Meclis’te yapılan törenlerden sonra Devlet Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Deniz Baykal son yolculuğuna uğurlandı

Fotoğraf: AAFotoğraf: AA

Törende konuşan eski CHP Genel Başkanı Altan Öymen, “Deniz Baykal, siyasetin bir memleket olduğunu biliyor. Siyasetin güçlükleri malum, onun sonuçlarına katlandı. Yıllarca siyasi yasaklı olarak kaldı. Siyasi yasakların kaldırılması için mücadele etti ve o mücadeleyi kazandı. Baykal’ı rahmetle özlemle anacağım. Onu şimdi sonsuzluğa uğurluyoruz. Bütün yakınlarının başı sağ olsun” dedi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medya hesabından törenden fotoğraf paylaşarak “Merhum Genel Başkanımız Sn. Deniz Baykal’ı bugün son yolculuğuna uğurluyoruz. Kıymetli devlet ve siyaset adamı Deniz Baykal’a, Allah’tan rahmet, Ailesine ve tüm CHP’lilere baş sağlığı diliyorum” açıklaması yaptı.

📆 14 Şubat 2023 Salı 23:10   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir