MENÜ ☰
.
Eksper Haber » Belediye, GÜNDEM, Manşet, Toplum » Depremzedelere Sosyal Market ile Düzenli Yardım
Depremzedelere Sosyal Market ile Düzenli Yardım

Kahramanmaraş’ta yardım çalışmalarını sürdüren Beyoğlu Belediyesi, açtığı Sosyal Market ile depremzedelere ihtiyaçlarına göre ücretsiz alışveriş yapma imkanı sundu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından yaraları sarmak için başlatılan yardım seferberliği aralıksız devam ediyor. Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremlerin ardından bölgede yardım faaliyetlerini sürdüren Beyoğlu Belediyesi, depremzedelerin ihtiyaçlarının düzenli olarak karşılanabilmesi için önemli bir adım daha attı. Beyoğlu’nda 13 yıldır ihtiyaç sahiplerine hizmet veren Sosyal Market modeli Kahramanmaraş’a taşındı.

DEPREMZEDELER İHTİYAÇ DUYDUĞU ÜRÜNLERİ SOSYAL MARKETTEN ALABİLİYOR

Beyoğlu Belediyesi, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde Kahramanmaraş’ta kurduğu Sosyal Market çadırını depremzedelerin hizmetine sundu. Gıdadan temizliğe, giyimden oyuncak ve kişisel bakım ürünlerine kadar birçok ürünün yer aldığı Sosyal Market depremzedelere ihtiyaç duyduğu ürünlere kolayca ve ücretsiz ulaşma imkanı sunuyor. Ayrıca çevre ilçe ve köylerdeki depremzedelerin ihtiyaç duyduğu malzemeler de Sosyal Market ekipleri tarafından araçla kendilerine ulaştırılıyor. AFAD koordinasyonunda yürütülen çalışmaları bizzat takip eden Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, 120 kişilik ekibiyle depremzedelere yardım elini uzatmaya devam ediyor.

Depremzedelere Sosyal Marketi ile Düzenli Yardım

📆 07 Mart 2023 Salı 15:48   ·   💬 0 yorum   ·   Yazdır Yazdır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir